ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ "ΝΕΩΝ": ΩΣ "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΙ "ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΙΒΙΚ" ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!

Ενοχλούνται τα πασοκόσκυλα από τον ασυμβίβαστο Ελληνορθόδοξο αγώνα μας εναντίον των προσκυνημένων!

Στο παραπάνω δημοσίευμα της γνωστής πασοκοφυλλάδας, γίνεται αναφορά και στο "ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ", ως τάχα "οργάνωση της Χρυσής Αυγής" που είναι...ομοιδεάτες με τον μανιακό ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟ δολοφόνο Αντέρς Μπρέιβικ!

Δυστυχώς, δεν έχουμε ολόκληρο το κείμενο και....
παρότι το αναζητήσαμε, δεν υπάρχει πουθενά. Αρκούμαστε λοιπόν στο απόσπασμα που παραθέτει η ιστοσελίδα της Χ.Α:

Τα ίδια πάνω – κάτω πρεσβεύουν και πάνω από 10 συμπληρωματικές αλληλέγγυες οργανώσεις της
Χρυσής Αυγής που δραστηριοποιήθηκαν και δραστηριοποιούνται την τελευταία περίοδο στο ακροδεξιό περιθώριο. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται οι: Ηλιοφόρος, Ελληνόψυχος, Οργάνωση Εθνικιστών Νέων (ΟΕΝ) Ρεθύμνου, 300 του Λεωνίδα, Εθνικισμός 1821, Αντεπίθεση, Ελλάς-Ορθοδοξία, Αρχαία Ελλάς, Φασιστικό Κίνημα Κύπρου, Ελλάς-Κύπρος-Ένωσις, Γαλάζια Στρατιά (η προέκταση της ακροδεξιάς στην κερκίδα), Μεγάλη Ελλάς, Νοητική Αντίσταση, Κόκκινοι Εθνικιστές (οι ακροδεξιοί της κερκίδας του Ολυμπιακού) και άλλες μικρότερες ομάδες. Όπως αναφέρουν άνθρωποι που ασχολούνται επί χρόνια με την ελληνική εθνικιστική ανθρωπογεωγραφία, οι περισσότερες από αυτές είναι μέτωπα που δημιούργησε η Χρυσή Αυγή για να αποκτήσει μεγαλύτερο εύρος στην προσέλκυση οπαδών…”

Υπενθυμίζουμε στις έμμισθες γραφίδες του ΔΟΛ, πως το ιστολόγιό μας ουδεμία σχέση έχει με την Χ.Α ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα, παρότι συμφωνούμε σε πολλά και διαφωνούμε σε ορισμένα θέματα μαζί τους.

Αναρωτιόμαστε, μια "συμπληρωματική αλληλέγγυη οργάνωση της Χ.Α" θα έγραφε άρθρα όπως τα παρακάτω;

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ,ΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ!

ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ,ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ!

ΦΡΙΚΗ:ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ NAER MATARON:ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ,ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ ΕΝΟΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ!

"ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΚΥΛΩΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ":ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ!

Διαβάστε όλες τις αναρτήσεις μας για την Χ.Α εδώ.

Παπαγαλάκια των "Νέων", είμαστε σίγουροι πως γνωρίζετε πολύ καλά ποια είναι η θέση μας για την Χ.Α και αν είμαστε "αλληλέγγυα οργάνωσή της".
Άλλωστε, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ (και όχι πρόσφατα), μπαίνετε στο ιστολόγιο και βρίζετε!

Ο σκοπός της συκοφαντίας σας, λοιπόν είναι άλλος.

Είναι προφανές, πως Ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΕΝΟΧΛΕΙ!

Καθόλου τυχαία λοιπόν δεν αναφέρεται το "ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞ
Keywords
Τυχαία Θέματα