Συγκρατημένη αισιοδοξία στην Ιπποκράτους

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Ιπποκράτους, από τα μηνύματα, τα οποία τους επιτρέπουν να πιστεύουν, πως τα εκλογικά ποσοστά του κόμματος, τουλάχιστον θα συγκρατηθούν σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Παράλληλα διαβλέπουν τις τελευταίες ώρες και μια αυξημένη συσπείρωση των ψηφοφόρων, κάτι που οι επιτελείς της Ιπποκράτους, αποδίδουν στην παρουσία του Βαγγέλη Βενιζέλου,
τόσο στη .....
διακαναλική συνέντευξη, όσο και στις επαφές που έχει σε διεθνές επίπεδο.

Η πρόταση των 8 σημείων για διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, εκτιμούν πως έχει απήχηση στους πολίτες που αμφιταλαντεύονται, καθώς τους δίνει ένα αίσθημα « υπευθυνότητας από πλευράς ΠΑΣΟΚ».

Επιπλέον εκτιμούν πως οι πολίτες «θα αξιολογήσουν θετικά, ότι αυτή τη στιγμή η πρόταση του ΠΑΣΟΚ, είναι η μόνη ολοκληρωμένη και εφικτή πρόταση για την επόμενη ημέρα των εκλογών, που δεν θα βάλει τη χώρα σε περιπέτειες».

Εκεί θεωρούν ότι έρχεται να προστεθεί και η δραστηριοποίηση του Βαγγέλη Βενιζέλου στο εξωτερικό.

Μετά τον Ολάντ, η συνάντηση με τον Μόντι εκτιμούν πως αναδεικνύει «ποιος είναι ο αξιόπιστος συνομιλητής των ευρωπαίων εταίρων και πως η μικροπολιτική δεν είναι στην ατζέντα του ΠΑΣΟΚ, παρά μόνο προτάσεις και λύσεις για την ασφαλή έξοδο της χώρας από την κρίση μέσα από την Ευρώπη και τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς»

Την ίδια ώρα η στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να μην ανοίγει εσωκομματικά μέτωπα αλλά «με νηφάλιο τρόπο να προσπερνάει τις όποιες προκλήσεις από «άσπονδους» φίλους και συντρόφους» προσμετράτε στα συν στην ύστατη μάχη που δίνει το κόμμα για την επιβίωση του λίγα 24ωρα πριν την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

Οι λαϊκές συνοικίες, που το ΠΑΣΟΚ καταποντίστηκε, βρίσκονται στον προγραμματισμό του Βαγγέλη Βενιζέλου με ένα δύσκολο και απαιτητικό κοινό, που όπως υποστηρίζουν οι συνεργάτες του, πρέπει πάση θυσία να ακούσει τι έχει να του πει το ΠΑΣΟΚ.

Απόψε μιλάει σε ανοικτή συγκέντρωση στον Κορυδαλλό, αύριο σε εκδήλωση στον Πειραιά και αναμένεται να κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία από το Μενίδι.

Σε όλες του τις δραστηριότητες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει το άνοιγμα που κάνει ειδικά τις τελευταίες ώρες προς τη ΔΗΜΑΡ στο πλαίσιο της ανασύστασης της κεντροαριστεράς που θα ξεκινήσει το βράδυ της 17ης Ιουνίου.

«Νομίζω ότι οι δρόμοι μας είναι πάρα πολύ κοντά. Έχουμε να συζητήσουμε πάρα πολλά, ανοιχτά και όχι παρασκηνιακά», είπε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

http://www.briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα