Συγκλονιστική επιστολή πρώην ψηφοφόρου της Χ.Α. : "Όσο περισσότεροι λαθρομετανάστες, τόσο καλύτερα για μας, έτσι μου είπανε!"

Γειά σας Έλληνες! Εσείς τουλάχιστον συνεπείς στον αγώνα, όχι όπως τους ξεπουλημένους του Μιχαλολιάκου. Μπράβο σας... Στέλνω τους συνδέσμους από την σελίδα σας συχνά και σε άλλους μήπως και ξυπνήσουν και αυτοί, οι περισσότεροι έχουνε καταλάβει ήδη τι...
συμβαίνει με τον Μιχαλολιάκο.
Μένω σε μια περιοχή της Αθήνας που είναι αδύνατο να κυκλοφορήσεις μετά τις 10 το βράδυ μόνος, είναι γεμάτη συμμορίες λαθρομεταναστών που συχνά συμπλέκονται μεταξύ τους. Η κατάσταση είναι απελπιστική. Στις τελευταίες εκλογές
εγώ και κάποιοι φίλοι ψηφίσαμε Χρυσή Αυγή. Δεν είχαμε καμιά καλή γνώμη για το Μιχαλολιάκο αλλά σκεφτήκαμε ότι έτσι ίσως να εκφραστεί μια φωνή αγανάκτησης του λαού για το μεταναστευτικό, να ακουστεί ότι δεν πάει άλλο.
Κάναμε λάθος. Και που ψηφίσαμε Χρυσή Αυγή, όχι μόνο δεν έφυγε ούτε ένας μετανάστης αλλά έρχονται συνεχώς περισσότεροι. Δεν άντεξα και πήγα και τους τα είπα. Τους είπα ότι εμείς ψηφίσαμε Χρυσή Αυγή, εσείς τώρα να έρθετε να μας βοηθήσετε στην γειτονιά μας να διώξουμε τους λαθρομετανάστες. Δεν φαντάζεστε τι απάντηση πήρα... Μου είπαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και κάνει πολιτικό αγώνα και δεν μπορεί να διώξει τους λαθρομετανάστες, γιατί αυτό είναι δουλειά της αστυνομίας!
Τους είπα να πάμε νομίμως χωρίς καμιά βίαιη ή παράνομη ενέργεια, σε αυτούς τους ψευτοέλληνες που νοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες στην γειτονιά μου, να τους μιλήσουν ώστε να τους πιέσουν να τους διώξουνε και να τα νοικιάσουν σε Έλληνες. Μου είπαν όχι αυτό δεν γίνεται, δεν μπορούμε να τα κάνουμε αυτά.

Τους είπα ότι είναι απελπιστική η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες, έρχονται συνεχώς περισσότεροι. Και τί μου είπαν;
Ότι όσο περισσότεροι λαθρομετανάστες έρχονται, τόσο το καλύτερο για μας!
Δεν πίστευα στα αυτιά μου. Λέω γιατί είναι καλύτερα; Γιατί έτσι αγανακτάει ο κόσμος και ψηφίζει Χρυσή Αυγή! Έτσι μου είπαν!
Ωραίοι εθνικιστές είναι, που αντί να διώχνουν τους λαθρομετανάστες θέλουν να έρχονται και άλλοι , για να αγανακτάει ο κόσμος και να μαζεύουν αυτοί ψήφους!

Τους είπα να πάμε σε δυο επιχειρήσεις που προσλαμβάνουμε λαθρομετανάστες, να μαζευτούμε κόσμος, να πιέσουμε να τους διώξουν, να πάρουν στην θέση τους Έλληνες ανέργους. Μου είπαν όχι δεν γίνονται λέει αυτά... Και τι είναι αυτό που μπορεί να κάνουμε τους ρώτησα; Να συμμετέχουμε λέει σε επιτροπή κατοίκων και να ζητήσουμε να φύγουν οι λαθρομετανάστες από μια πλατεία που μαζεύονται στην περιοχή.

Τι να το κάνουμε όμως να φύγουν από την πλατεία. Και να φύγουν από την πλατεία, θα πάνε να μαζεύονται στη διπλανή. Το θέμα είναι να φύγουν από τα σπίτια που νοικιάζουν και από τις δουλειές, μόνο έτσι θα φύγουν από την περιοχή μας. Αυτά όμως η Χρυσή Αυγή λέει ότι δεν γίνονται, αντί αυτά προτιμά να κάνει κομματικές συγκεντρώσεις για ψήφους, ή τρισάγια και μνημόσυνα. Κακώς τους ψηφίσαμε, αντί να γίνει καλύτερη η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη.

Πρέπει να αυτοργανωθούμε , να μαζευτούμε στις γειτονιές και να πάμε
Keywords
Τυχαία Θέματα