Συγκλονιστικά στοιχεία για το παρασκήνιο της «υπόθεσης Βατοπαιδίου»

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το παρασκήνιο και τις υπόγειες διεργασίες που οδήγησαν στην γνωστή ως «υπόθεση Βατοπαιδίου», έρχονται στο φώς της δημοσιότητας. Έγγραφα – φωτιά που έχει στην διάθεσή του το BriefingNews, φωτίζουν τις σκοτεινές διαδρομές και τα πρόσωπα που ανέδειξαν την υπόθεση αυτή σε μέγα θέμα, χωρίς να έχει προκύψει από την.....
έρευνα τίποτα ουσιαστικό.
Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει ένα ερωτηματικό από όλους τους κύκλους όταν ενέπλεκαν το Άγιον Όρος στα εδώ παιγνίδια.
Ο κ. Σανίδας στην
παραγγελία –πόρισμά του συμπεριλάμβανε κατηγορίες όπως αυτή της απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, έγκυρες δικαστικές πηγές μας πληροφόρησαν ότι η κατηγορία αυτή δεν υφίσταται.

Κατηγορήθηκε το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών για τις υποεκτιμήσεις και υπερεκτιμήσεις αλλά δεν προκύπτει από καμία έγκυρη πηγή ούτε από κανένα σοβαρό Ελληνικό ή ξένο οίκο κάτι τέτοιο ενώ οι τοπικές Δ.Ο.Υ. έχουν αποφανθεί ότι δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το Σ.Ο.Ε. και είναι αναρμόδιες. Ετοιμάζεται δημοσίευση μεγάλης έρευνας που θα δείχνει ποιοι ήταν οι εγκέφαλοι της κατασκευής αυτών των κατηγοριών, με ποιο τρόπο διοχετεύτηκαν στα Μ.Μ.Ε. κατηγορίες που έχουν σχέση με το αστικό μέρος της υπόθεσης, γιατί, πώς, με ποιο τρόπο και σε ποιο χρόνο παρουσιάζονταν οι απόψεις τους στα Μ.Μ.Ε. Έγκυροι νομικοί κύκλοι κάνουν την κριτική τους σχετικά με την ποινικοποίηση μίας καθαρά αστικής υπόθεσης, όπως λένε για πολιτικές σκοπιμότητες και άλλα μικροσυμφέροντα.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΩΝ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ» ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αποκάλυψη της διαδρομής του φακέλου των «κατασκευασμένων» κατηγοριών από τους «εγκεφάλους» στα Μ.Μ.Ε και τέλος στην Δικαιοσύνη. Υπάρχουν πληροφορίες ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει σειρά βιβλίων σε συνέχειες προκειμένου να καλύψει και τα μελλοντικά γεγονότα.

Τα πρώτα λεπτομερή στοιχεία της υπόθεσης αφορούν την δίκη που έγινε το 2003 στην Κομοτηνή. Ερωτήματα όπως ποιοι παρακολουθούσαν τις μυστικές διαδικασίες του δικαστηρίου, σε ποια χρονική στιγμή γνώριζαν την εισήγηση της Εισηγήτριας, ποιος και με ποιον τρόπο την διέρρευσε, γνώριζε η δικαιοσύνη τους δράστες; Ποια σχέση έχουν οι δράστες με τις κατασκευασμένες αστικές αντίθετες από τα Γνωμοδοτικά Συμβούλια απόψεις οι οποίες παρουσιάστηκαν σαν νομικός μονόδρομος;

Από τον Ιανουάριο του 2004, δηλαδή σε λιγότερο από δύο μήνες, αφού μεσολαβούσαν οι γιορτές, ο Μητροπολίτης συζητούσε στην Ξάνθη στα καφενεία και στην αγορά ότι καθυστερούσε να βγει η απόφαση που ήταν κατά της Μονής όπως «έλεγαν οι φήμες».

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε στην Α΄ Εξεταστική ότι ο Αθ. Ξυνίδης τον ενημέρωσε πριν γίνει η διάσκεψη ότι το αποτέλεσμα θα είναι 2-1 κατά της Μονής και εκείνος ως δημοσιογράφος αναφέρει ότι «Το διαρρεύσαμε και ήμασταν ικανοποιημένοι».

Στις 5 Νοεμβρίου 2003 έγινε το δικαστήριο μεταξύ Μονής και Δημοσίου. Τέλη Απριλίου 2004 έγινε μυστική διάσκεψη των δικαστών του Δικαστηρίου. Σ
Keywords
Τυχαία Θέματα