Στο Σύνταγμα για 27η ημέρα οι Αγανακτισμένοι

Στην πλατεία Συντάγματος για 27η διαδοχική ημέρα συγκεντρώνονται τη Δευτέρα οι Αγανακτισμένοι πολίτες, συνεχίζοντας αδιάκοπα την ειρηνική διαμαρτυρία τους για τα μέτρα λιτότητας και την κυβερνητική οικονομική πολιτική.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας σχεδόν επί ένα μήνα τώρα δίνουν καθημερινά το «παρών» μπροστά από το Κοινοβούλιο και με....
συνθήματα και πανό δίνουν τον δικό τους παλμό στο Σύνταγμα,
εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων γίνονται καθημερινά και στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλες κεντρικές πλατείες όλης της χώρας.

Εν τω μεταξύ, οι Αγανακτισμένοι της Σπάρτης ξεκίνησαν με τα πόδια από το άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα στη λακωνική πρωτεύουσα με τερματισμό την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης.

Το κίνημα των Ελλήνων Αγανακτισμένων πλημμύρισε την Κυριακή, για 26η μέρα, την πλατεία Συντάγματος. Για τέταρτη συνεχή Κυριακή, στο 4ο πανευρωπαϊκό συλλαλητήριο, η «Κάτω Βουλή», γεμάτη από ανθρώπους όλων των ηλικιών, ήταν συνεπής στο ραντεβού της. Από νωρίς ο κόσμος άρχισε να φτάνει στην πλατεία. Ταμπούρλα, σφυρίχτρες και συνθήματα κρατούσαν αμείωτο τον παλμό.

Το ενδιαφέρον από τα ξένα μέσα ενημέρωσης ήταν έντονο με ξένους δημοσιογράφους να καταγράφουν τα όσα συμβαίνουν στην πλατεία Συντάγματος. Παράλληλα, μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» κατέλαβαν τους ακυρωτικούς σταθμούς στο Μετρό του Συντάγματος.

pathfinderΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα