Στο άρμα Αβραμόπουλου, Όλγα και Ψυχάρης

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία των εκλογών, οι μάχες και οι διαγκωνισμοί των υποψηφίων καλά κρατούν. Στην Α΄ Αθήνας, στη γειτονιά των αστών και μεγαλοαστών... θα κονταροχτυπηθούν για μια εκλόγιμη θέση με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο, κορυφαία στελέχη, γόνοι πολιτικών τζακιών και τα πριγκιπόπουλα της εξουσίας.

Το κλειδί των εξελίξεων και της σειράς που θα.....
καταλάβουν οι γαλάζιοι υποψήφιοι, δείχνει να κρατά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Σύμφωνα
με τα όσα λέγονται στα σαλόνια της Αθήνας και στα καφέ του Κολωνακίου, ο υπουργός Άμυνας δεν ανησυχεί καθόλου για την δική του πρωτιά.

Εξάλλου όλες οι έρευνες δείχνουν πως το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, προηγείται μακράν των υπολοίπων συνυποψηφίων του.

Γι΄ αυτό ασχολείται, όπως λένε, με την πριμοδότηση συγκεκριμένων υποψηφίων. Στη «λίστα» Αβραμόπουλου περίοπτη θέση φέρονται να καταλαμβάνουν δύο νέοι υποψήφιοι: ο γιος του Ψυχάρη πρώτος και καλύτερος και ακολουθεί η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Οι κακές γλώσσες μάλιστα ισχυρίζονται πως ειδικά για τον γιο του Ψυχάρη υπάρχει δυνατό «πουσάρισμα» από το γραφείο του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Ίσως έτσι εξηγούνται, λένε οι ίδιες… φαρμακόγλωσσες, και οι τελευταίες αγιογραφίες από το Βήμα του μπαμπά Ψυχάρη για τον Δ. Αβραμόπουλο, σχετικά με το ταξίδι του στην Αμερική…

Ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε πως ο Δ. Αβραμόπουλος στις συζητήσεις που έχει με κομματικά στελέχη και βουλευτές διαψεύδει όλες αυτές τις πληροφορίες και τις εντάσσει στην αγωνία και μόνο των υποψηφίων που ψάχνουν να βρουν ένα δυνατό στήριγμα ώστε να έχουν πιθανότητες να εκλεγούν...

http://www.kentrinews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα