Σταράτα και πατριωτικά, ήρθε η ώρα που θα αναλάβει ο καθένας ξεκάθαρα τις ευθύνες του!!

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες και πατριώτες σε όλη τη ΓΗ, γνωρίζετε από τα κείμενά μου δυο χρόνια τώρα, τις απόψεις μου για το Ισραήλ και τους Εβραίους. Κάνω αυτή την εισαγωγή γιατί είτε εσκεμμένος, είτε διότι αυτό ήθελαν να πετύχουν, η αλήθεια είναι μια, ότι πατρίδα μας διέρχεται μεγάλο κίνδυνο με την συγκυρία που.....
διαμορφώνετε γύρο μας, ανεξάρτητα για το ποιος φταίει ένα είναι το μείζων κριτήριο, η προστασία της πατρίδος μας!!!! Ανέβασα μαζεμένα δυο θέματα που αφορούν το Ισραήλ και την Τουρκία και ταυτόχρονα έλαβα ένα μήνυμα που σας το έχω παρακάτω από ένα φίλο μου που μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν αναγνώστης και τελικά συναντηθήκαμε στο σπίτι μου που με τίμησε με την επίσκεψή του!!!! Τον θεωρώ άνθρωπο πρώτα από όλα, πατριώτη και δεύτερο σοβαρό, για να με ανησυχήσει το μήνυμα του που κρύβει αγωνία. Θεωρώ ότι τόσα χρόνια που στηρίζαμε τα αραβικά και μουσουλμανικά κράτη στα δίκαια προβλήματά τους, δεν έπραξαν το ίδιο για εμάς στα διεθνή φόρουμ στις δικές μας δυσκολίες στην εξωτερική πολιτική τις περισσότερες φορές!!! Και φυσικά αυτήν την στήριξη μας αρκετές φορές την πληρώσαμε ακριβά. Η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός όντος είναι χώρα ειρηνική και προστατεύει πάντα το δίκιο των αδυνάτων!!! Όμως οφείλει πρώτα να κοιτάξει τα δικά της συμφέροντα γιατί βρίσκετε σε δύσκολο μονοπάτι και μόνη της, αυτή τη στιγμή όπως διαμορφώνονται οι κίνδυνοι στην γειτονιά μας, με μια γείτονα χώρα που έδειξε δεκαετίες τις επιδίωξης της και ας κάναμε μόνο εμείς πάντα υποχωρήσεις από τα σίγουρα δίκια μας. Και συνεχίζει το ίδιο βιολί με τον κίνδυνο ανάφλεξης γιατί δεν μπορείς να υποχωρείς συνέχεια. Για αυτό θεωρώ σαν πατριώτης πρώτα που με ενδιαφέρει η ακεραιότητα της πατρίδος μου, ότι πρέπει να συμμαχήσουμε και με τον διάολο αν χρειαστεί! Θεωρώ την μόνη σωστή απόφαση αυτή τη στιγμή την συνεργασία με το Ισραήλ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ .. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ..ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ»ΤΟΥΡΚΙΑ,,,, ΒΟΡΕΙΑ ΣΚΟΠΙΑ,, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,,,, ΝΑΙ???? ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ??? ΦΡΙΚΤΕΣ,, ΝΑΙ??? ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ (ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ) ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ Η ΣΥΜΑΧΟΣ???? Ο ΛΙΒΑΝΟΣ Η ΣΥΡΙΑ ??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ »’Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ(ΕΝΕΡΓΕΙΑ) ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ??? ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ »ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ….ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…….

Κ ΣΟΥΡΕΑΣ ΙΑΤΡΟΣ..ΚΡΗΤΗ

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ


http://www.arxaiaithomi.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα