ΣΩΘΗΚΑΜΕ – ΣΩΘΗΚΑΜΕ

Έλεγα κι' εγω τις προάλλες τι έρχεται - τι έρχεται βρέ παιδιά τόσο μεγάλο και ο νους μου πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.
Μιλούσα για χρεοκοπία μιλούσα για κραχ και πολλά άλλα έβαζε ο νους μου άλλα ευτυχώς όμως …
Το μεγάλο ήρθε και ήταν τόσο απλό μα τόσο απλό που δεν το βάζει ο νους
του ανθρώπου.
Το deal Alpha BankEurobank και αμέσως όλα άλλαξαν , όλα διορθώθηκαν.
Το χρέος της χώρας εξοφλήθηκε
Τα κλειστά μαγαζιά άνοιξαν και .......
οι επιχειρήσεις ξαναλειτούργησαν
Η ανεργία μηδενίστηκε
Οι μισθοί και οι συντάξεις αποκαταστάθηκαν και σε λίγο θα ερχομέ και αυξήσεις που θα διορθώνουν τις απώλειες του παρελθόντος .
Μεσα σε μια μέρα έγιναν όλα αυτά και πολλά άλλα που δεν είναι δυνατόν να τα περιγράψω γιατί θα χρειαστώ σελίδες και σελίδες..
Όλα αυτά αγαπητοί αναγνώστες και Έλληνες πατριώτες αποτυπώθηκαν με το άνοιγμα της Χρηματιστηριακής αγοράς και βλέπω τον δείκτη αυτή την στιγμή να καταγράφει άνοδο 9,5% και η ώρα είναι μόνο 12 και μέχρι τις 5 που θα κλείσει θα φτάσει το 20%.....
Ποιος θα το φανταζόταν σας ρωτώ ποιος?
Και όμως έπρεπε να το είχα φανταστεί τουλάχιστον εγώ…… αφού έβλεπα τον Μεγάλο Πρωθυπουργό μας να κάνει συνεχείς διακοπές, οργώνοντας τις ελληνικές θάλασσες και πηγαίνοντας από νησί σε νησί με έξοδα που πλήρωνα εγώ, εσύ και ο καθένας μας, άλλα χαλάλι του, γνωρίζοντας ότι έχει λύσει όλα τα προβλήματα και βέβαιος για τα κατορθώματα του και για το αποτέλεσμα της σωτηρίας της χώρας.
Θεωρούσα έξυπνο τον εαυτό μου, άλλα βλέποντας της διάνοια του πρωθυπουργού υποκλίνομαι στο μεγαλείο του.
Μετανιώνω που δεν έβαλα τις οικονομίες μου στο Χρηματιστήριο τις προηγούμενες ημέρες και που τώρα μεσα σε μια μέρα θα τα οικονομούσα με ένα τουλάχιστον 10% και με όσες ανόδους θα έχει τις επόμενες μέρες , αντικατοπτρίζοντας την ευρωστία της οικονομίας μας και την διάνοια του πρωθυπουργού μας.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες ωθήθηκα να γράψω αυτές τις γραμμές με τον τίτλο «Σωθήκαμε- σωθήκαμε» και με υστερόγραφο «Θάλασσα –θάλασσα»

kwstas Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα