Σκληρή απάντηση του Βουλευτή Αμοιρίδη στην "τρόικα" του ΠΑΣΟΚ

"Η 18η Φλεβάρη ξεκίνησε από ημερομηνία εκλογών και θα γίνει ημερομηνία ανασχηματισμού"

Με αφορμή την επιστολή 17 Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο, από τον οποίο ζητούν να ξεψαχνίσει τους λογαριασμούς τους, ένας εξ' αυτών, ο Βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ
Γιάννης Αμοιρίδης, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, απάντησε και στους.....
Διαμαντοπούλου, Λοβέρδο, Ραγκούση και Μόσιαλο, οι οποίοι τάχθηκαν υπέρ της παράτασης της θητείας της Κυβέρνησης Παπαδήμου.

"Εκτιμώ ότι αυτή την στιγμή που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν στην πολιτική ζωή του τόπου τους τεχνοκράτες, κάτι που ήταν αδιανόητο πριν έναν χρόνο και σήμερα το καθιστούν, το παρουσιάζουν αναπόφευκτο, δεν πρέπει να περάσει. Πιστεύω ότι η χώρα μας δεν χρειάζεται μονοσήμαντη αναφορά στην Οικονομία, παραβλέποντας την κοινωνία, την κοινωνική αλληλεγγύη, την κοινωνική πρόνοια, που θα έπρεπε να είναι προτεραιότητες των πολιτικών και πρέπει να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή αυτή η πολιτική, η έκφραση των πολιτών. Και δεν μπορεί ένα δημοκρατικό Κίνημα αυτή την στιγμή να μην παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες και δεν μπορεί ένα δημοκρατικό Κίνημα αυτή την στιγμή στην πρώτη γραμμή να έχει ανθρώπους που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν έξω.

Η 18η Φλεβάρη ξεκίνησε από ημερομηνία εκλογών και θα γίνει ημερομηνία ανασχηματισμού", δήλωσε ο κ. Αμοιρίδης.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο Αντώνη Κουμιώτη, σχετικά με την άποψη των Διαμαντοπούλου, Λοβέρδου, Ραγκούση και Μόσιαλου, για παράτηση της θητείας της Κυβέρνησης Παπαδήμου, δήλωσε με νόημα:

"Όσοι θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα στα πολιτικά δρώμενα και μάλιστα να τεθούν επικεφαλής στην πρώτη γραμμή ενός λαϊκού Κινήματος, θα πρέπει πρώτα να αναλογισθούν αν μπορούν ελεύθερα να πλησιάσουν τον κόσμο, να βγουν μόνοι τους να κυκλοφορήσουν. Το κόμμα δεν είναι όμιλος ιδεών. Κυκλοφορώντας με σωματοφύλακες, παραχωρούμε την θέση μας σε ανθρώπους που δεν έχουν την έκφραση της λαϊκής βούλησης, αλλά κάποιων κέντρων που προσδιορίζουν οικονομικά και μόνο την πορεία μιας χώρας.

Εκτιμώ ότι όλοι μας πρέπει να πλησιάσουμε τον κόσμο, να βγούμε από το καβούκι μας, να ακούσουμε τί λέει ο κόσμος, να ζήσουμε την καθημερινότητα και όχι κλεισμένοι σε μία γυάλα να σχεδιάζουμε για τον κόσμο και την χώρα, με την άγνοια των προβλημάτων που αντιμετωπίζει καθημερινά ο κόσμος".

Ακούστε τις σχετικές του δηλώσεις:
http://www.e-volos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα