"Σκάνδαλο! Πλαστές οι φωτογραφίες Σαμαρά - Πούτιν"

Εντάξει, το κολλημα των Ντοράκηδων με τον Σαμαρά είναι γνωστό. Μάπα το καρπούζι ο Αντωνάκης ο ανύπαρκτος, ο κωλοτούμπας, αλλά αυτά τα σούργελα της Μπακογιάννη δεν παίζονται. Επιβεβαιώνουν τη γνωστή ρήση του Αϊνστάιν περί βλακείας και απείρου. Κορυφαίος βλαξ βεβαίως, ένας απίθανος blogger, που ξεπερνά τα όρια του γραφικού. Ελπίζω να μην το γνωρίζει η κ.Μπακογιάννη, γιατί αν αυτό είναι το επίπεδο των οπαδών της, καλύτερα να κλειστεί σε....
μοναστήρι.
Ο απίθανος
αυτός τύπος, λοιπόν, ήταν ..
από τα σούργελα που αμφισβητούσαν τη συνάντηση Πούτιν- Σαμαρά. Φυσικά, ασχέτως πολιτικής τοποθέτησης κανείς εχέφρων άνθρωπος, δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ένας πρόεδρος κόμματος πήγε στη Ρωσία και έβγαλε ψεύτικη ανακοίνωση ότι συνομίλησε με τον Πούτιν. Όσο χαζός ή δύσπιστος κι αν είναι κανείς, δεν μπορεί να υποθέσει κάτι τέτοιο.
Για αυτό άλλωτε κανένα αριστερό site ή blog, δεν ξεφτιλίστηκε, εκτός από δυό τρία γνωστά σούργελα. Το πρόβλημα ήταν με τα blogs που είναι φιλικά στη Ντόρα. Είναι που είναι για γέλια όλοι, τους ήρθε και η υπόθεση της συνάντησης και ξεσπάθωσαν. Αλλά ξεβρακώθηκαν τελείως και έδειξαν ένα πρόσωπο αποκρουστικό για τον κανονικό πολίτη.
Ο defrejus λοιπόν, αφού έφαγε την κρυάδα, όρμηξε στο πληκτρολόγιο και ξεσπάθωσε.
Ξεκίνησε ως άλλος Πουαρώ έρευνα με τον μεγεθυντικό φακό και απεφάνθη!
Οι φωτογραφίες είναι πλαστές και έγιναν με το photoshop !
απεφάνθη το τέρας της ερευνητικής δημοσιογραφίας και έπεσαν τα τσιμέντα από τα γέλια.
Κρίμα για την κ.Μπακογιάννη, να την εκφράζουν τέτοια γελοία -με την κακή έννοια- sites. Όλοι οι πολιτικοί χώροι έχουν τους γελωτοποιούς τους, αλλά τα blogs που δείχνουν φιλικά στη Ντόρα, είναι ιλαροτραγωδία χωρίς προηγούμενο.
Κώστας Μελαχροινός
xalarotiko.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα