Σημερινό ο Τύπο

Ποια θέματα κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο; Οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που διέλυσαν τις παρελάσεις, η αποδοκιμασία στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς, οι νέες θυσίες μετά τη σύνοδο κορυφής, οι αλλαγές στις συντάξεις, τους μισθούς και στο....
ασφαλιστικό.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μπάχαλο και η Εθνική μας Γιορτή! ".
Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι
"Διέλυσαν τις παρελάσεις ομάδες "Αγανακτισμένων". Αποδοκίμασαν άγρια και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Καρ.Παπούλιας: "Είναι ντροπή... Εγώ πολέμησα από 15 ετών το φασισμό και τον ναζισμό, δεν είμαι προδότης..."

Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: "Ζοφερή 20ετία!".
Κατά την εφημερίδα "το κούρεμα 50% του δημοσίου χρέους που είναι στα χέρια τραπεζών-ταμείων μειώνει μόνο κατά 19% στο συνολικό. Πολιτικές λιτότητας σε όλη την ΕΕ για πρωτογενή πλεονάσματα επιβάλλει η Γερμανία. Θριαμβολογεί ο ΓΑΠ και επιχειρεί να μετατρέψει την οικονομική σε ελεγχόμενη πολιτική χρεωκοπία. Νέο Μνημόνιο με τη νέα δανειακή σύμβαση μέχρι τα Χριστούγεννα".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Στεγνώνουν τις τράπεζες χρεοκοπούν την αγορά".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "μόνο μετά από ήττα σε πόλεμο θα ήταν δυνατό να υποχρεωθεί μια χώρα να αποδεχτεί τους όρους που επέβαλαν Γερμανοί, Γάλλοι και η ακολουθία των δορυφόρων τους στην Ευρωζώνη στην Ελλάδα ".

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Και κουρεμένοι και με χειροπέδες".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τι αλλάζει στη ζωή μας από τις 27/10/2011. Χάνονται τα εφάπαξ και κινδυνεύουν οι συντάξεις. Προσφεύγουν κατά της κυβέρνησης τα ταμεία. Σε τεντωμένο σκοινί οι τράπεζες. Κλείνουν εντελώς οι κάνουλες δανεισμού. Φόβοι για νέα λουκέτα και ανεργία".

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: " Λαϊκή πάλη ανατροπής της εξουσίας των μονοπωλίων".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "η απόφαση για το "κούρεμα" είναι ένας συμβιβασμός, που δεν πρόκειται να λύσει ούτε το θέμα της κρίσης ούτε το θέμα της ανάπτυξης. Αντίθετα θα έχουμε επιβράδυνση της ανάπτυξης και πάνω απ`όλα μέτρα πρωτόγνωρα σε βάρος όλων των λαών της Ευρωζώνης, όλων των λαών της Ευρώπης και της Ελλάδας".

Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: "Στην κόψη του ξυραφιού συντάξεις και μισθοί".
Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι "τουλάχιστον μέχρι το 2020 θα παραμείνει η ελληνική οικονομία εγκλωβισμένη σε συνθήκες ασφυξίας, όπως προκύπτει από την αποκρυπτογράφηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής και την πρώτη ανάλυση των συνεπειών και των αποτελεσμάτων τους".

ΤΟ ΑΡΘΡΟ της Κυριακής: "Το τέλος της τραπεζικής ατιμωρησίας"
Η εφημερίδα γράφει ότι "νέα δεδομένα φέρνει στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα η απόφαση της Συνόδου Κορυφής για απομείωση της ονομαστικής αξίας των ελληνικών ομολόγων κατά 50%. Οι διοικήσεις όλων ανεξαιρέτως των τραπεζών θα βρεθούν πλέον όχι μόνο σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά και ενώπιον των ευθυνών τους για ασύδοτες και πελατειακού χαρακτήρα πρακτικές στις οποίες ήταν πρωταθλητές την περασμένη δεκαετία..."

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Κυβέρνηση Βερολίνου ".
Η εφημερίδα υποσ
Keywords
Τυχαία Θέματα