Σιχαμεροί δημοσιογράφοι προπαγανδίζουν κατά του μητροπολίτη Κονίτσης επειδή τολμάει να έχει άποψη!

Θα έχετε ακούσει για την ομιλία του μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα που πραγματοποιήθηκε στις 28/8/2011 στο ακριτικό χωριό Βούρμπιανη με αφορμή την επέτειο νίκης του Εθνικού Ελληνικού Στρατού στον εμφύλιο στο Γράμμο.

Ο μητροπολίτης είπε λίγο πολύ αυτά που σκεφτόμαστε όλοι μας και...


...εξέφρασε τον μέσο Έλληνα. Το μέρος της ομιλίας του που συζητήθηκε περισσότερο είναι:

"Φαίνεται λοιπόν ότι η δήλωση του σημερινού Υπουργού Δικαιοσύνης για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών έχει σίγουρα την αρχή της στην Πρωθυπουργική
επιθυμία «να μαστουρωθούν» όλοι οι Έλληνες.
Κι έπειτα οι πολιτικοί μας παραπονούνται ότι τους υποδέχεται ο κόσμος με γιαούρτια, αυγά ντομάτες και άλλα παρόμοια ευγενή προϊόντα..Και παρότι δεν συμμερίζομαι αυτή την πρακτική όμως έτσι μου ‘ρχεται να φωνάξω ΖΗΤΩ τα γιαούρτια, ΖΗΤΩ οι ντομάτες, ΖΗΤΩ τα αυγά.Να αγιάσουν τα χέρια όλων εκείνων που έχουν επιλέξει να τιμωρούν με αυτόν τον τρόπο τη φαυλοκρατία και την αναξιοκρατία".

Δεν ξέρω αν έχετε δει πώς παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων το γεγονός αυτό. Με περισσότερη συμπάθεια μιλάνε για την Μέρκελ, τον Στρος Καν, τον Ομπάμα και όλους αυτούς που είναι πραγματικοί εχθροί μας παρά για έναν μητροπολίτη μας.

Στον ΑΝΤ1 συγκεκριμένα η δημοσιογράφος που κάλυπτε το θέμα πρόλαβε σε ρεπορτάζ 3 λεπτών να πει ότι "ο μητροπολίτης ξεπέρασε τα εσκαμένα", ότι "ο μητροπολίτης ξέσπασε σε υβριστικό παραλήρημμα" και να προβάλει και τη γνώμη δύο απλών πολιτών, οι οποίοι όλως τυχαίως ήταν και οι δύο κατά του μητροπολίτη! Εμείς νομίζαμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, αν αποφασίσεις να δώσεις το λόγο σε απλούς πολίτες, παρουσιάζεις κάποιον που είναι υπέρ και κάποιον που είναι κατά και βγάζει ο κόσμος μόνος του συμπεράσματα...

Επειδή λοιπόν κάτι πληρωμένα ερπετά θέλουν η Εκκλησία να μη μιλάει για όσα συμβαίνουν γύρω μας και νομίζουν ότι ο ρόλος του παπά είναι να ντύνεται στα μαύρα και να ψέλνει μόνο λες και έχει καταπιεί jukebox με ψαλμωδίες, να τους πούμε ότι δε θα τους περάσει κι ότι αν αποφασίσουν να πάνε καμια βόλτα από κάτι εκκλησίες και μοναστήρια όπου υπάρχουν πραγματικά πνευματικοί ιερείς θα στεναχωρεθούν πάρα πολύ με την κοσμοσυρροή που θα συναντήσουν... Βέβαια τέτοιο ρεπορτάζ δεν πρόκειται ποτέ να δείτε στα γνωστά μεγάλα κανάλια. Έχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα να δείξουν, τα οποία θέλουν με το ζόρι να μας πείσουν ότι φέρνουν μάλιστα και νούμερα.

Αν κάποιος βιάζεται να διαφωνήσει με τα γραφόμενά μας, ας λάβει υπόψιν του ότι αν η Εκκλησία, οι ακαδημαΐκοί (ποιοι;), οι στρατιωτικοί (ποιοι;), οι δικαστικοί (χαχαχαχαχαχαχα!) και 5-10 άνθρωποι ακόμα του πνεύματος δεν κατάπιναν τη γλώσσα τους όλα αυτά τα χρόνια και τολμούσαν να πουν όχι τίποτα ιδιαίτερο, τα αυτονόητα, η ξεφτίλα που ζούμε σήμερα πιθανόν να είχε αποφευχθεί. Όλοι οι παραπάνω θεσμοί όμως απαξιώθηκαν, διαφθάρηκαν και εν τέλει φιμώθηκαν.

Οι παπάδες θα μιλάνε όσο θέλουν και δε θα δίνουν λογαριασμό σε δημοσιογραφίσκου
Keywords
Τυχαία Θέματα