Σάββατο: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Δ. Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της περιφέρειάς μας, κατά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:
Με την υπ’ αριθμ. 2501/14/38-κβ΄ από 06/01/2012 απόφαση του Διευθυντή της Α.Δ. Γρεβενών, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με......
ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού [από Α/Κ Παναγίας μέχρι τον Α/Κ Ανατ. Σιάτιστας ], καθώς και στην Εθνική οδό Γρεβενών – Τρικάλων από 1ο χλμ
έως 38ο χλμ.
Επίσης, λόγω παγετού και ισχυρών ανέμων, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στα κατωτέρω οδικά δίκτυα:
-Επαρχιακή οδός Γρεβενών–χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας, από 13ο χλμ έως 45ο χλμ.
-Επαρχιακή οδός Γρεβενών–Σαμαρίνας, από 13ο χλμ. έως 54ο χλμ
-Επαρχιακή οδός Γρεβενών–Περιβολίου από 13ο χλμ. έως 43ο χλμ
-Παλαιά Ε.Ο. Γρεβενών-Μετσόβου από 20ο έως 40ο χλμ
-Ε.Ο. Δεσκάτης - Ελασσόνας, από το 1ο χλμ έως το 5ο χλμ.
Στο λοιπό Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο περιοχής της ΑΔ Γρεβενών, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, κρίνεται ωστόσο απαραίτητος ο εξοπλισμός κάθε κινούμενου οχήματος με αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Καστοριάς –Αμυνταίου (από το 28ο χλμ. εώς 31ο χλμ.).
Διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στα κατωτέρω οδικά τμήματα:
Επ. Οδός Καστοριάς –Φλώρινας (μέσω Βιτσίου από το 18ο χλμ. έως 28ο χλμ.)
Επ. Οδος Καστοριάς –Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου από το 25ο χλμ. έως 50ο χλμ.).

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ:
Με την υπ’ αριθμ. 47818/12/27602 από 06/01/2012 απόφαση του αναπληρωτή Διευθυντή της Α.Δ. Κοζάνης, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού περιοχής αρμοδιότητας μας [από Α/Κ 9Β Ανατολ. Σιάτιστας μέχρι τον Α/Κ 13 Πολυμύλου], στον κάθετο άξονα Α-29 περιοχής αρμοδιότητας μας [από Α/Κ 9 Δυτ. Σιάτιστας έως Α/Κ Αλιάκμονα], καθώς και στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο περιοχής της Α.Δ. Κοζάνης.
Με την υπ’ αριθ 47818/ 12/27694 από 06/01/2012 απόφαση του αναπληρωτή Διευθυντή της Α.Δ. Κοζάνης, απαγορεύτηκε από 19:00 ώρα της σήμερον, η κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων παντός τύπου που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στο τμήμα της Εγνατίας Οδού περιοχής αρμοδιότητας μας [από Α/Κ 9Β Ανατ. Σιάτιστας μέχρι τον Α/Κ 13 Πολυμύλου], στον κάθετο άξονα Α-29 περιοχής αρμοδιότητας μας [από Α/Κ 9 Δυτ. Σιάτιστας έως Α/Κ Αλιάκμονα], καθώς και στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής της Α.Δ. Κοζάνης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό, λόγω σφοδρής χιονοθύελλας και της μηδενικής ορατότητας, από τον Α/Κ Κοίλων μέχρι τον Α/Κ Καλαμιάς, διεκόπη στο ρεύμα από Κοζάνη προς Γρεβενά και η κυκλοφορία διεξάγεται εκ περιτροπής (καθόσον η αμφίπλευρη κίνηση στον ίδιο κλάδο λόγω των δυσμενών καιρικών συν
Keywords
Τυχαία Θέματα