Σάμροκ Ρόβερς - ΠΑΟΚ (1ος Όμιλος): Νίκη για να συνέλθει ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ στις 20:00 (ANT1)

Γήπεδο: ‘’Τάλαγκτ’’
Διαιτητής: Αλεξέι Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία)

Σάμροκ Ρόβερς: Πάρτι τίτλου έκανε την Παρασκευή απέναντι στην αδύναμη Γκάλγουεϊ, διασύροντας την με 4-0. Με 77 βαθμούς λοιπόν σε 36 αγώνες, η Σάμροκ κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και....
εξασφάλισε την παρουσία της στα προκριματικά του επόμενου Champions League.

Πλέον πιο
απελευθερωμένη στο Europa, θα ψάξει να πάρει ότι μπορεί και δεν θα αφήσει το ματς με τον ΠΑΟΚ στη μοίρα του. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από τον Μάρτιν Ο΄ Νιλ, που ξεκούρασε αρκετούς από τους βασικούς στο παιχνίδια της Παρασκευής.

Έτσι, στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα ο σκόρερ Γκάρι Τούιγκ, ο αμυντικός Έντα Στίβενς και ο χαφ Στίβεν Ράις. Μοναδικός αμφίβολος για σήμερα δίνεται ο βασικός στόπερ Μάρεϊ, που αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με τη Γκάλγουεϊ.

ΠΑΟΚ: Σε ημέρες προηγουμένων ετών επέστρεψε την Κυριακή ο ΠΑΟΚ. Έχασε με κατεβασμένα χέρια το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με 1-3 και οι παίκτες του έρχονται στην Ιρλανδία με τη χειρότερη ψυχολογία. Έντονες οι αποδοκιμασίες των οπαδών, εντάθηκαν μετά το ανύπαρκτο πέναλτι που σφυρίχτηκε υπέρ του, ενώ το ενδιαφέρουν μονοπώλησαν οι Σαλπιγγίδης και Χαλκιάς, λόγω του περάσματος τους από την ομάδα του ‘’τριφυλλιού’’. Πλέον ο ΠΑΟΚ έμεινε στο -5 από την κορυφή, έχοντας ίδια παιχνίδια με τον Ατρόμητο και δύο περισσότερα από τον Παναθηναϊκό.

Κομβικό το αποψινό παιχνίδι για το Europa, θέλει μόνο νίκη ο ΠΑΟΚ, για να γίνει φαβορί για πρόκριση, ακόμα και στη χειρότερη περίπτωση που η Ρούμπιν θα κερδίσει στο Καζάν την Τότεναμ. Οι Ρώσοι αποτελούν ούτως ή άλλως τον βασικό ανταγωνιστή για τη 2η θέση του ομίλου και ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να τους έχει ένα βαθμό από κάτω μετά από τρεις αγωνιστικές, έχοντας πάρει αποτέλεσμα και στο Καζάν.

Αμφίβολος για σήμερα είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας, που αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Κυριακής, αλλά και απογοητεύει με τις φετινές του εμφανίσεις. Δεδομένα θα λείψουν και οι Λίνο, Πάμπλο Γκαρσία, Αθανασιάδης, Τσουκαλάς και Ίβιτς.

Για τις υπόλοιπες αναλύσεις του Europa League επισκεφθείτε το Betarades.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα