Σαμαρά, το δεύτερο μνημόνιο έχει ΠΑΤΕΡΑ .... εσένα ! ! !

Αν βγει ο Τσίπρας θα ευθύνεσαι ΕΣΥ !!!

Ένα τεκμηριωμένο ΕΘΝΙΚΟ έγκλημα ! Η Ελλάδα, η μόνη χώρα, που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας !

Κύριε Σαμαρά,πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση αν ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ να επιτύχει το πρώτο Μνημόνιο, το οποίο

το
"ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ" λόγω ελλείψεως εσόδων!!!! …. αφού μέχρι και σύλλογο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" φτιάξετε οι δύο "ουρανοκατέβατοι"...σωτήρες μας !

Ποιος υπονόμευσε τον Γιώργο Παπανδρέου και επί δύο σχεδόν χρόνια μαζί με τον Τσίπρα διαλύσατε την....
Ελλάδα;

Έτσι «καταφέρατε»! και το μνημόνιο ΕΝΑ υπέστη πανωλεθρία εφαρμογής ….αντί τα χρήματα να πάνε για την εκπλήρωση των παλιών δανειακών υποχρεώσεων, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ! πήγαν για την κάλυψη τρεχουσών υποχρεώσεων.

Σου υπενθυμίζω, ότι οι απεργίες, οι διαδηλώσεις ,οι ΤΑΧΟπορείες, οι φορτηγο-αποκλεισμοί και οι λιμανο-πειρατεία, η φορολογικο-επανάσταση και ιατρο-απόκρυψη, ήταν σχεδόν πάντα τη «κοινή συναινέσει αμφοτέρων των …εραστών της πολυθρόνας».

Όλοι μαζί συμβάλατε στην αποτυχία του μνημονίου ΕΝΑ! Όταν γνωρίζατε ότι φέρατε μεγίστη ευθύνη στη «δημιουργία του» !

Και ήταν το φυσικό αποτέλεσμα της δικιά σας( προτρεπτικής) αντεθνικής συμβολής ,που υπήρξε μία από τις δυνάμεις που ενήργησαν όλες μαζί, ώστε να επιτευχθεί η συνισταμένη της οικονομικής κατάρρευσης των εσόδων.

Η άλλη «δύναμη» φθοράς και διαφθοράς ήταν τα «ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ» του ΣΥΡΙΖΑ όπως ευκρινέστατα αποτύπωσε η λεκτική και έγγραφη ομοβροντία των εκπροσώπων του ΚΚΕ!

Η Τρίτη… δύναμη ήταν οι γνωστοί χρυσοκουκουλοφόροι της ανανδρίας και της πνευματικής ανικανότητας. Οι γνωστοί –άγνωστοι του… Ασφαλιστικού οργανισμού των κρατικών μυστικών και φανερών «Υπηρεσιών» !

Η τέταρτη ..δύναμη ανήκε ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε «Φίλια πυρά του εσωτερικού χώρου της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ» !!
Έτσι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!! συμβάλατε ώστε το καράβι(μνημόνιο ένα) να ..πέσει στη ξέρα, η Ελλάδα να βρεθεί στο κόκκινο των υποχρεώσεών της ,

αφού αφ΄ενός ΤΟ «ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» θρασύτατα αντεθνικά και παράνομα προσέφερε τις ..υπηρεσίες του στο ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη πλευρά η Νέα Δημοκρατία του…Σαμαρά συμμετείχε στην εκθεμελίωση και της τελευταίας πιθανότητας οικονομικής ανάκαμψης.

Έτσι διαβασμένοι εχθροί και ..αδιάβαστοι ΕΠΛΕΞΑΝ το χαλί της προσβολής και της πολιτικής αναντρίας.

Ο Κοινός «ΕΧΘΡΟΣ» Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, «ΕΠΡΕΠΕ» !!! να υποστούν το κόστος από τις αντεθνικές αθλιότητες, ώστε ο Σαμαράς να γίνει …αποδεκτός από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, και ο Παπανδρέου να σηκώσει το πολιτικό και ανήθικο κόστος ,της βρόμικης και ενσυνείδητης συνωμοσίας τους, εναντίον του και εναντίον της Ελλάδας.

Έτσι και έγινε !

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ο ευγενής συνομιλητής και ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ πολιτικός, υπέβαλε παραίτηση για να …κυβερνήσουν οι ταραξίες της Ελληνικής πραγματικότητας.

Ο Γεώργιος Παπανδρέου ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ σε παραίτηση από την ΚΛΙΚΑ αντιφρονούντων και…ομοφρονούντων πολιτικών
Keywords
Τυχαία Θέματα