Ρουσφέτια με... νεκρούς έκανε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή

Διαστάσεις έλαβε στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ το ρεπορτάζ (15 Αυγούστου) του directnews.gr, για την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, να θέσει σε προσωρινή αργία την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή.

Σημειώνεται, ότι η κ. Λεονταρή παραπέμπεται να δικαστεί με δύο βουλεύματα για.......
έκδοση ψευδών βεβαιώσεων κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για νόθευση εγγράφων μετά χρήσεως και ψευδορκία μάρτυρα.

Η ίδια η κ. Λεονταρή, αναφερόμενη στο αποκλειστικό
δημοσίευμά μας, έδωσε δύο συνεντεύξεις.

Μία στο τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλίας «astra» και μία στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ».

Και στις δύο συνεντεύξεις της υποστήριξε ότι έπεσε θύμα «πολιτικής μικρότητας», επειδή είναι πολιτικό στέλεχος του ΛΑΟΣ και επιλαχούσα βουλευτής του νομού Λάρισας.

Θεωρώντας ότι το τεκμήριο αθωότητας ισχύει και για την κ. Λεονταρή, δεν θα μπούμε στην ουσία των υποθέσεων, για τις οποίες παραπέμπεται για να δικαστεί.

Θεωρούμε όμως πρόκληση στο κοινό περί δικαίου αίσθημα να υποστηρίζει, ότι με το διοικητικό μέτρο που της επιβλήθηκε… «έχουμε χάσει το παιχνίδι της Δημοκρατίας και της ισονομίας»!!!

Το directnews.gr αποκαλύπτει σήμερα ένα παλαιότερο έγγραφο της κ. Λεονταρή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Υγείας Θεσσαλίας (ΠΕΣΥΘ) με αρ. πρωτ. 211/15-4-02.

Σ’ αυτό αναφέρει κατά λέξη ότι: «Το ωράριο λειτουργία της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας είναι το ωράριο εργασίας όλων των λοιπών Δημοσίων Υπηρεσιών. Περιπτώσεις νεκροτομών, που διενεργήθηκαν εκτός ωραρίου εργασίας, μέχρι σήμερα, ήταν αποτέλεσμα εξυπηρέτησης διαφόρων πολιτικών πολιτειακών και λοιπών πολιτειακών παραγόντων και μετά από επίμονη όχλησή τους».

Με άλλα λόγια, η κ. Λεονταρή είχε μετατρέψει για χρόνια ολόκληρα –καθ’ ομολογίαν της- την ιατροδικαστική υπηρεσία σε ένα… μαγαζάκι ρουσφετιών και μικροκομματικών εκδουλεύσεων.

Να λοιπόν, γιατί δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με συμπάθεια τους τωρινούς ισχυρισμούς της ότι είναι, δήθεν, θύμα πολιτικής δίωξης.

http://www.directnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα