ΡΩΣΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η Ελληνορωσική συνεργασία στον αμυντικό τομέα και στην πολεμική βιομηχανία, καθίσταται συν τω χρόνω σχεδόν για την πλειονότητα των Ελλήνων Αξιωματικών το όραμα αλλά και η ελπίδα για τη θωράκιση της Πατρίδος μας. Ορατό και συνεχές εμπόδιο αλλά ΟΧΙ ανυπέρβλητο το ΝΑΤΟ. Με το δημοσιευθέν άρθρο του συναγωνιστή Η.Κασιδιάρη «Στροφή προς τη Ρωσία», θα καταθέσουμε μέρος των απόψεων μας για να ανοίξει ένας εθνικιστικός διάλογος ο οποίος είναι πλήρως απαγορευμένος
σε....
όλα τα συστημικά μέσα. Την αισθανόμαστε, τη βλέπουμε να σχηματοποιήται λίγο λίγο η επιδιωκόμενη Ρωσοελληνική προσέγγιση από το Ορθόδοξο Έθνος των Ρώσων. Η 4η Μαρτίου 2012 και η εκ νέου επανεκλογή Πούτιν (ελπίζουμε θριαμβευτικά) θα καθορίσει τους όρους που η Εθνικο-Ορθοδοξία θα επιστρέψει ως μπούμεραγκ την αλαζονεία και την αντιανθρώπινη ύβρη στους από αιώνες κατασκευαστές της. Τον εξής ένα. Το σκοτεινό δόγμα της ανατολής (που έχει όμως δυο πρόσωπα).
Ας είμαστε λοιπόν παρόντες λέγοντας ότι: 1)Θα μπορούσαμε ανά τριετία εναλλαγή πολιτικής διοικήσεως στο Αγ. Όρος, με Έλληνα διοικητή και Ρώσο υποδιοικητή εναλλασσόμενους. 2) Θα μπορούσαμε να εκμισθώσουμε (leasing) φυλακές στην ενδοχώρα της Ρωσίας αποκλειστικά και μόνο για αλλοδαπούς πάσης φύσεως παραβατικούς και εγκληματίες, με αναδρομική ισχύ, και άμεση μεταγωγή των προφυλακισθέντων. 3) Θα μπορούσαμε βάση μιας καθορισμένης αναλογίας να ναυπηγούν οι Ρώσοι στην Ελλάδα και για τους εαυτούς τους και για εμάς. 4) Θα μπορούσαμε λ.χ ο Άγιος Σπάρτης Ελληνόψυχος κ.Ευστάθιος να καθιερώσει ανά διετία συνέδριο των στρατιωτικών ιερέων όλου του Ορθοδόξου τόξου υπό την αιγίδα της Ρωσίας στον ΙΕΡΟ χώρο του Μυστρά, την πόλη των Παλαιολόγων. 5) Θα μπορούσαμε λ.χ να προτείνουμε σε Ρωσικά εταιρικά σχήματα αλλά και σε επιφανείς Ρώσους να «υιοθετήσουν» στα νησιά μας μόνο του Αν. Αιγαίου υπεραιωνόβιες ελιές με συγκεκριμένη πιστοποίηση «ιδιοκτησίας» του παραγόμενου προϊόντος κλπ. (Χρειάζονται ανάλυση όλα τα παραπάνω)
Ο τομέας της Ελληνορωσικής συνεργασίας ξεκινώντας έστω από θέματα χαμηλής πολιτικής, δείχνει στόχους τεράστιας δυναμικής για το Ελληνικό έθνος. Εάν εξαιρέσουμε την καταστροφική και αντιορθόδοξη περίοδο των μποσλεβίκων της σοβιετίας, δηλαδή της μη Ρωσικής περιόδου, στην ουσία καλούμεθα να ξεκινήσουμε τις σχέσεις μας όπως είχαν μείνει στη τσαρική εποχή αλλά και προσαρμοσμένες στην τωρινή πραγματικότητα της αναμενόμενης ηγεμονίας Πούτιν.
Το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, θα δουλέψει πάνω σε αυτό το θέμα ως αμέσου προτεραιότητος στον τομέα των διεθνών μας σχέσεων. «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η ασφάλεια της Πατρίδος». Τις θέσεις του Ι.Δ.Ε.Α στα πλαίσια του πολιτικού αγώνα της Χρυσής Αυγής, τις κοινοποιούμε σε όλες τις Ενώσεις Αποστράτων αλλά και σε εκατοντάδες φυσικά πρόσωπα του χώρου της Εθνικής Αμύνης και Σωμάτων Ασφαλείας (η ανταπόκριση είναι θετική και ο διάλογος είναι μεγάλος). Με την είσοδο μας στο κοινοβούλιο, μια καίρια θέση στον συνεχή αγώνα μας θα υλοποιηθεί από εσάς.
Πρόταση μας είναι τώρα προς τις ενώσεις - συνδέσμους κ
Keywords
Τυχαία Θέματα