Προτεραιότητα στο ελληνικό ζήτημα, δίνει η Μέρκελ

Το πρόβλημα της κρίσης χρέους της Ελλάδας αποτέλεσε αντικείμενο της συζήτησης, μεταξύ όλων των υπολοίπων, που είχε σήμερα το απόγευμα η Γερμανίδα καγκελάριος, κ. Αγκέλα Μέρκελ, με τον Ιταλό πρωθυπουργό, κ. Μάριο Πρόντι.

Μάλιστα η κ. Μέρκελ άφησε να διαφανεί ξεκάθαρα η βούλησή της για την άμεση εξεύρεση λύσης στο ελληνικό ζήτημα σε σύντομο χρονικό
διάστημα, ώστε στους.......
αμέσως προσεχείς μήνες να ασχοληθεί με την προώθηση των αναγκαίων διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο δίνοντας κατ΄ αυτό τον τρόπο το στίγμα του τι πρόκειται να επακολουθήσει για τους ευρωπαίους πολίτες μετά τους πρώτους τρείς ή έξι μήνες του έτους.

«Η πρώτη λύση που χρειάζεται να βρούμε στο πρώτο μισό του έτους είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων για ένα δεύτερο πακέτο προς την Ελλάδα», σημείωσε η Αγκελα Μέρκελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Μάριο Μόντι, ύστερα από τη συνάντησή τους στο Βερολίνο

Η Αγκέλα Μέρκελ πρόσθεσε επίσης ότι οι συνομιλίες με τις τράπεζες προωθούνται, ώστε να υπάρξει μια «λογική επίλυση του ελληνικού ζητήματος και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στην ευρωζώνη ως σύνολο».
dailynews24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα