Προσοχή αδέλφια !

Την περασμένη Τετάρτη οι πασόκοι είχαν συγκέντρωση στην Ιπποκράτους. Αποφάσισαν για τους κουκουλοφόρους.Ελέχθη απο πολλούς .
Σας ενημερώνω απο ανθρώπους που ερευνούν!!Ψυχολόγους, ψυχιάτρους.

Προσέξτε πώς θα ξεχωρίσετε τους φανατικούς πασόκους οι οποίοι ακόμα διψάνε για χρήμα και....
εξουσία, και μπορεί να σας κάνουν κακό.
Δωστε το όνομά τους στον εισαγγελέα αν σας απειλήσουν !!!
Είναι άτομα πολύ άρρωστα, αν δεν εχουν εξουσία, και χρήμα απτο ΠΑΣΟΚ

Εντάξει μπορεί να έχουν διοριστεί επι ΠΑΣΟΚ.
Μπορεί να εχουν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ κατά καιρούς όπως ολοι μας
Ομως ο φυσιολογικός άνθρωπος λέει κάναμε λάθος, και θέλει το καλό όλων.
Αυτοί επειδή κλέβουν με διάφορους τρόπους τα λεφτά του μνημονίου, θέλουν όπως ο άρχηγός τους να αιματοκυλιέται η Ελλάδα, φτάνει να μην αφήσουν την εξουσία. Είναι ακριβώς σα τον Χίτλερ.
Είναι συνήθως δημόσιοι υπάλληλοι και θέλουν να τακτοποιήσουν τα παιδιά τους, ακόμα και να σκοτώνονται ολοι μπροστά τους.
Προσέξτε. Μπαίνουν στα μπλοκς, κάνουν οτι είναι 3 και 4 άτομα, βρίζουν το Σαμαρά, λένε οτι θα γίνει εμφύλιος, (αν βγεί ο Σαμαράς λές και τώρα δε γίνεται. Αλλά δε τους νοιάζει τώρα. Ενας απαυτούς το βράδυ που σκοτώθηκαν οι 2 αστυνομικοί έβαζε πρόστυχες βρισιές πάνω στη φωτογραφία τους.)
Ειρωνέυονται τον Τσίπρα, βάζουν πολλά πρόστυχα οταν θέλουν να αποπροσανατολίσουν κάτι πολιτικό , γελάνε με ολους εκτός απον ΓΑΠ.
Είναι σα την Διαμαντοπούλου που βγήκε εχθές βράδυ στον ΑΛΤΕΡ και έκανε οτι ολα είναι ολα πολύ ευτιχισμένα !!!Τοσο ήρεμη που απαξίωνε τον κόσμο. Εκνεύρισε πολλούς.
Τα άτομα αυτα φέρνουν αντίρρηση σε οτι πείτε, πότε με ψέμα, πότε με γέλια, πότε με βία. ΑΝ δεν υποστηρίξετε τον ΓΑΠ, γιατί 'εχουν πολλά συμφέροντα.
Συνήθως περιμένουν να κάνουν κάτι κακό σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ χάσει την εξουσία.Για αυτό λένε για εμφύλιο.Αν με διάλογο ή με λεκτική απειλή απο σας να σταματήσουν, αυτοί συνεχίσουν να συμπεριφέρονται το ίδιο,
δώστε αμέσως το όνομά τους στον Εισαγγελέα, και φύγετε ολοι μακριά απαυτούς. Είναι άτομα άθεα, άρρωστα , ανήθικα, διαστροφικά, και αδίστακτα.
ΑναγνώστηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα