Προς τους συμμετεχοντες στις ειρηνικες διαδηλωσεις.

ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ

Νοιωθω δίπλα και μαζί, με όποιον αγανακτεί και αντιδρά ειρηνικά, ανεξάρτητα από τις πολιτικές, θρησκευτικές η άλλες πεποιθήσεις του.
Θεωρώ επισεις πως οι ειρηνικές διαδηλώσεις, έχουν την ανάγκη και της διαδήλωσης, των ελαχίστων και κοινών μας απαιτήσεων για να γνωριζουμε για.....
ποιο ακριβως λογο διαδηλώνουμε και επιχειρώ να προτείνω κάποιες, (πάντα κατά την άποψη
μου), ώστε φεύγοντας από αυτές, να αισθάνομαι πως οι κινητοποιήσεις, δεν είναι μάταιες η τυφλές και χωρίς αποτέλεσμα.
Απο την πλευρα της δικης μου απογνωσης λοιπον, προτείνω τα παρακάτω.

1ον
Καμμια αξία η αναγκη δεν μπορεί να είναι πιο πάνω από τους ανθρώπους αυτής της χώρας.
(Συνταγμα/Αρ.2/Παρ.1)
Πρώτο και μοναδικό κριτήριο κάθε απόφασης, οφείλει να είναι η ικανότητα επιβίωσης των ανθρώπων και η διατηρηση καθε κοινωνικης η κρατικης δραστηριοτητας που ενισχυει τον παραπανω στοχο (Ανθουσες Ελληνικες Δημοσιες επιχειρησεις και Περιουσια).
Κατά συνέπεια σε καιρούς που οι άνθρωποι δεν μπορούν πια να ζήσουν μη εχοντες τα στοιχειώδη, καμμια άλλη μέριμνα δεν μπορεί να προηγηθεί αυτής, αλλα ουτε και να ελαχιστοποιουνται οι Ποροι (Κρατικη Περιουσια και Δημοσιες επιχειρησεις) που υπηρετουν τον παραπανω σκοπο..
Η κυβέρνηση και οι πολιτικοί μας, οφείλουν αμεσα, εμπρακτα και πέρα από κάθε ρητορεία η άλλη αιτιολόγηση να το αποδεχθούν και να δεσμευθούν !
ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ).
ΣΗΜΕΡΑ ! ΤΩΡΑ !

2ον
Ψήφιση Νόμου ΣΗΜΕΡΑ για την ευθύνη κάθε δημόσιου λειτουργού.
Κάθε λόγος η πράξη, του Πρωθυπουργού, των Υπουργών, των Βουλευτών αλλά και των δημοσίων λειτουργών, κρίνεται και ελέγχεται, με το ίδιο ακριβώς δίκαιο, που κρίνονται οι λόγοι και οι πράξεις, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, χωρίς καμμια εξαίρεση.
(Αλλαγη του Αρθ.86 του Συνταγματος)
Οι ευθύνες, οι καταγγελίες και η εκδίκαση των υποθέσεων, θα διεκπεραιώνονται από τις αναλογες βαθμιδες της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης και όχι από την Βουλή των Ελλήνων.
Κάθε αντίθεση θα σημαίνει υστεροβουλια αλλα και την αμεση απαιτηση απο τον Κυριαρχο Λαο, της αμεσης πτώσης απο του αξιώματος τους και λογοδοσία στη Ελληνική δικαιοσύνη (που με την σειρά της αναλαμβάνει τις ανάλογες ευθύνες).
Αν αυτή η κυβέρνηση δηλώνει ότι κάθε πράξη της αποσκοπεί στην σωτηρία της Ελλάδος, τότε δεν έχει και κανένα εμπόδιο να ψηφίσει τα ανωτέρω.
Αν για κάποιο λόγο δεν το κάνει, τότε να παραιτηθεί, ώστε όποια νέα κυβέρνηση προκύψει από εκλογές να γνωρίζει ότι ο πρώτος Νόμος που θα ψηφιστεί θα είναι ο παραπάνω.
Οι Ελληνες δεν ψηφιζουν Απολυτους Αρχοντες αλλα εκπροσωπους των Κυριαρχων δικαιωματων και συμφεροντων τους.
Τα ανωτερω σκοπο εχουν την αποκατασταση της εμπιστοσύνης του λαου προς τους κυβερνώντες.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ

3ον
Καμμια πράξη η νομική δέσμευση δεν μπορεί να είναι αποδεκτή από
Keywords
Τυχαία Θέματα