ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΑΚΩΒΙΝΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ

Το πρωινό ξύπνημα πρέπει να είναι απο τις πιο μισητές συνήθειες που υπάρχουν. Να σηκώνεσαι απο τα ζεστά σκεπάσματα ,να τρως γρήγορα πρωινό (αν προλαβαίνεις ή αν μπορείς) και μισοκοιμισμένος να στριμώχνεσαι στους δρόμους για να πας στην δουλειά.
Όλα αυτά φυσικά αν είσαι απο τους τυχερούς και έχεις δουλειά...
Όπως και να.....
έχει όμως η καθημερινότητα σε φέρνει σε επαφή με τουςανθρώπους και εκεί βλέπεις πολύ περισσότερα απο όσα βλέπουν οι αστοί .

Είτε είσαι εργαζόμενος , είτε είσαι ανεργος μισείς περίπου τα ίδια πράγματα.
Έχεις μάθει
να μισείς τους πολιτικούς, τα αφεντικά , τους πλούσιους, την γενικότερη εξουσία που βασανίζει την ζωή σου.
Κάπου εδώ είναι να απορείς με τους Εθνικιστές που ενώ έχουν τεράστια βιβλιογραφία σχετικά με την τεχνική επηρρεασμού των μαζών και προπαγάνδας δείχνουν να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Οι Μπολσεβίκοι, οι Αναρχικοί και όλοι οι ιδεολογικοί αντίπαλοί μας έχουν πιάσει το νόημα και δείχνουν ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΕΧΘΡΟ στην μάζα που έτσι κι αλλιώς οι νοητικές δυνατότητες της είναι χαμηλές.
Τι λένε λοιπόν όλοι αυτοί ; Ποιόν κατηγορούν ; ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ως πρώτη πηγή του κακού. Δείχνουν έναν μόνο εχθρό και μετά παρουσιάζουν κάποια απο τα συμπτώματα του ή τα παρακλαδια του πχ κράτος , αστυνομία , αφεντικά . Φυσικά αυτοί ξέρουν τι κάνουν , εμείς κοιμόμαστε όρθιοι.
Ποιός απο όλους μας δεν έχει φτάσει έστω και μια φορά σε δύσκολη θέση απο τον εργοδότη του ;

Ποιός δεν έχει νιώσει οτι του πίνουν το αίμα με φόρους ;

Ποιός δεν έχει νιώσει την αδικία μέσα στο κράτος και δεν έχει κοιτάξει με οργή τους μπάτσους πχ για μια κλήση .

Ποιός δεν έχει αγανακτήσει απο την καθυστέρηση στις συγκοινωνίες , απο την κίνηση στον δρόμο , απο το απαράδεκτο σύστημα υγείας, απο τις συντάξεις πείνας ;

Εμείς αντίθετα τι κάνουμε ; Αυτοανακηρυσόμαστε ΕΛΙΤ και κοιτάμε ψηλομύτικα την μάζα, τον "λαουτζίκο" ξεχνώντας πως σκοπός μας είναι να τον πάρουμε με το μέρος μας.

Αντί να δείχνουμε ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΕΧΘΡΟ στην μάζα κάνουμε ένα εγκληματικό λαθος. Φωνάζουμε ανοιχτά για τους πάντες , τους βάζουμε απέναντί μας.

Βάζουμε απέναντί μας την συντριπτική πλειοψηφία του λαού και έχουμε και την απαίτηση να μας ακολουθήσει.

Φωνάζουμε "ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ" !!! Δείτε τι κάνουμε !

Λογικό είναι μετά η μάζα να απορεί , να σκέφτεται "γιατί να πάω με τους Εθνικιστές αφού αυτοί τα βάζουν με όλον τον κόσμο".

"Γιατί να τους ακολουθήσω , γιατί να έχουν δίκιο αυτοί και να έχουν άδικο όλοι οι άλλοι ;"

Και τώρα πάμε στα ζόρικα...πάμε στο πιο σκληρό απο όλα.

Αντί να προσδιορίσουμε τον εχθρό του λαού και να δείξουμε κι εμείς αυτό που ηδη γνωρίζει δηλ καπιταλισμό, αφεντικά, εφοπλιστές, τράπεζες , αυτούς που τους νιώθει κάθε μέρα στο πετσί του, εμείς του δείχνουμε τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ !!!!

Και αν τυχόν κανένας δεν το δεχτεί του κολλάμε και την ταμπέλα του φιλοεβραίου !

Και το
Keywords
Τυχαία Θέματα