Πρόγραμμα εθελουσίας από τη Millennium Bank. Δείτε την αίτηση.

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου ανακοίνωσε σύμφωνα με πληροφορίες στους εργαζομένους της η Millennium Bank, επικαλούμενη τις συνθήκες κρίσης, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τόσο την κεφαλαιακή επάρκεια όσο και τη ρευστότητά της.
Η τράπεζα θα δέχεται αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου 2011 και απευθύνεται στους υπαλλήλους της τράπεζας που........
έχουν ενεργό
σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

Εμείς εδώ στο diadosteto βρήκαμε την αίτηση που έστειλε στους εργαζομενους της και σας την παρουσιάζουμε αποκλειστικά:
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Διανύουμε πλέον στην Ελλάδα το 4ο έτος μιας συνεχούς οικονομικής κρίσης, μίας κρίσης που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2008 με την πτώχευση της Lehman Brothers η οποία συνεχίσθηκε και εξελίχθηκε στην χώρα μας με την κρίση χρέους (Sovereign debt). Μια κρίση που όπως όλοι γνωρίζουμε συνεχίζεται και θα συνεχιστεί τουλάχιστον και τον επόμενο χρόνο αφού όλες οι εκτιμήσεις μιλούν για συνεχιζόμενη ύφεση και αρνητικούς δείκτες ανάπτυξης.

Είναι βέβαιο ότι η χώρα θα βγει από την στενωπό αυτή και θα ανακάμψει και πιστεύουμε ότι θα δούμε σύντομα τα πρώτα σημάδια αυτής της ανάκαμψης που θα φέρει ξανά την Ελλάδα στο δρόμο που της αξίζει. Η Τράπεζά μας θα βαδίσει στα νέα αυτά δεδομένα με σιγουριά, με δυναμισμό, βασιζόμενη στην καινοτομία, προσφέροντας απλά και πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από υποδειγματική προσωπική εξυπηρέτηση και με ιδιαίτερη έμφαση στα εναλλακτικά δίκτυα και κυρίως στο διαδίκτυο.

Παρά τις δυσκολίες που πλέον αγγίζουν κάθε Ευρωπαϊκή χώρα, ο μέτοχός μας, η Millennium BCP ήταν, είναι και παραμένει πιστά αφοσιωμένη στην απρόσκοπτη και ανεξάρτητη λειτουργία μας, ενισχύοντας την κεφαλαιακή επάρκεια αλλά και την ρευστότητά μας έτσι ώστε να υπερκαλύπτουμε τις αυξημένες απαιτήσεις και τους σχετικούς δείκτες που οι Εποπτικές αρχές απαιτούν από κάθε Πιστωτικό Ίδρυμα.

Προκειμένου να εναρμονιστούμε με το περιβάλλον αυτό, μεταξύ άλλων, έχουμε ήδη προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών όπως:

Την συγχώνευση καταστημάτων Private Banking με το δίκτυο λιανικής τραπεζικής
Την συγχώνευση Business Banking Καταστημάτων με το δίκτυο λιανικής τραπεζικής
Την ενοποίηση και απορρόφηση των κάθετων μονάδων Mortgage και Consumer Banking με τις κεντρικές υπηρεσίες
Την κεντροποίηση των υπηρεσιών Credit και Operations στην Αθήνα
Την συνεχή επαναδιαπραγμάτευση όλων των συμβολαίων προμηθευτών και ενοικίων των μισθωμένων ακινήτων

Στα πλαίσια αυτά η Τράπεζα ανακοινώνει ότι έχει τεθεί σε ισχύ Πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου για τους εργαζομένους (του λοιπού «Πρόγραμμα»), οι όροι εφαρμογής του οποίου έχουν ως εξής:

1. Διάρκεια του Προγράμματος

Το Πρόγραμμα θα ισχύσει μέχρι και την 6ην Δεκεμβρίου 2011 .

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα απευθύνεται στους υπαλλήλους της Τράπεζας που έχουν ενεργό σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου με αυτήν κατά
Keywords
Τυχαία Θέματα