«ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ» ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ (;) ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ
ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ,

Μπαίνοντας στην προεκλογική περίοδο θα υπάρξουν πολλά«θύματα» απ τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς, που ήδη δουλεύουν. Ξαφνικά,όλοι εκείνοι που διέλυσαν μια χώρα,-δηλαδή εσείς-, που εξευτέλισαν κάθε έννοια εθνικής αξιοπρέπειας,-δηλαδή εσείς και πάλι- προβάλλουν δειλά-δειλά ως«νοικοκύρηδες», «μεταρρυθμιστές» και....
«συνετοί διαχειριστές». Αντί να ψάχνουν κάποιες τρύπες να κρυφτούν, ή έστω να εξαφανιστούν απ τα χώματα τούτης της γης,βγαίνουν απ το καβούκι τους και προκαλούν τη νοημοσύνη μας, (καλά το καταλάβατε, σε σας αναφέρομαι).
Πόσο αισχρό μπορεί να φαντάζει για τον «κοινό νου», οι φυσικοί ή ηθικοί αυτουργοί ενός εγκλήματος να ζητούν τη συναίνεση εκατομμυρίων θυμάτων για τη διάπραξη νέων εγκλημάτων; Αυτό δυο πράγματα μπορείνα σημαίνει: αφενός παντελή έλλειψη ηθικής καθώς και τον απόλυτο ορισμό πολιτικού αμοραλισμού εκ μέρους των δολοφόνων και, αφετέρου, την παντελή αποχαύνωση στα όρια της παράνοιας εκ μέρους των θυμάτων που συναινούν στην εκνέου θυματοποίησή τους.

Παρακολουθώντας τη στημένη και απροκάλυπτη, πια, προπαγάνδα των τάχα «φιλοευρωπαϊκών» «εκσυγχρονιστικών» δυνάμεων, που απειλούν με δήθεν αφανισμό τον ελληνισμό από τυχόν καταψήφιση τους απ το εκλογικό σώμα, μου προκαλείται έντονη ναυτία και αποτροπιασμός για τους έως τώρα εκπροσώπους μας. Οι πάλαι ποτέ «σοσιαλιστές» και «φιλελεύθεροι» εκπρόσωποι του λαού, έχετε μεταβληθεί σε πειθήνια «γιουσουφάκια», που το τελευταίο που σας ενδιαφέρει είναι η τύχη αυτού του λαού που-υποτίθεται-εκπροσωπείτε.

Πόσο διεφθαρμένος και επαίσχυντος μπορεί να ναι κάποιος,όταν ξετσίπωτα προπαγανδίζει ένα ειδεχθές, προμελετημένο και κατ εξακολούθηση έγκλημα; Πόσο ανώριμη μπορεί να ναι μια κοινωνία όταν καταδέχεται έστω και να αντικρίζει πολιτικάντηδες εθελόδουλους και σαδιστές; Δε γίνεται μια ολόκληρη χώρα να πάθει ομαδική παράκρουση ή πολιτικό «αλτσχάιμερ», ώστε να συγχωρήσει και να αμνηστεύσει εκλογικά εκείνους που παραχώρησαν οικειοθελώς και αυτοβούλως την ασυλία (!!!) μιας χώρας. Τι άλλο περιμένουν να δουν οι πρώην ψηφοφόροι των κομμάτων σας, (μεταξύ αυτών και ο γράφων), που μας οδήγησαν με την πολιτική τους και-κυρίως- την υπογραφή τους, στην ίδρυση της πρώτης ευρωπαϊκής αποικίας; Αυτοί θα έπρεπε να οργίζονται περισσότερο, αφού αυτοί είναι οι προδομένοι κι όχι όσοι ήταν εξαρχής επιφυλακτικοί με τα κόμματα σας, που είναι δικαιωμένοι (δυστυχώς).

Σε λίγες μέρες θ αρχίσει πάλι ο «βιασμός» της γλώσσας. Θα την «παραλάβετε» οι συμμορίες των πρασινο-γαλαζο-μαυρο τέτοιων εκπροσώπων, για να την εκπορνεύσετε άλλη μια φορά. Δημοκρατία, λαός, δικαιοσύνη, πρόοδος,όραμα, προοπτική και τα παράγωγά τους θα γίνουν η καραμέλα «βουλιμικών»εξουσιομανών, που θα την προσφέρουν απλόχερα στον σαστισμένο πολίτη θεωρώντάςτον ότι βρίσκεται σε κατάσταση «υπογλυκαιμικού σοκ». Κακά τα ψέματα. και ο πιο συντηρητικός πολίτης αμφισβητεί -δυστυχώς βάσιμα- πλέον την ποιότητα τηςδημοκρατίας μας κι αυτό, δυστυχώς, συμβαίνει στον τόπ
Keywords
Τυχαία Θέματα