Πριν ξεχαστούμε δυο λόγια για τον μηχανισμό ΕLA άρθρο 123 συνθήκη Λισαβόνας (παράδειγμα Ιρλανδίας)

Πριν ξεχαστούμε να αναφέρουμε στους κύριους πολιτικούς - επάρχους της τραπεζοπιστωτικής εξουσίας ότι την μπανανόφλουδα του μηχανισμού ELA (άρθρο 123 συνθήκη Λισαβόνας) δεν θα την πάρουμε. Να την πάρει το νεοταξικό εθνικό ( εθνικά μεταλλαγμένο) συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ( ΚΚΚΑΣΟΡ) ( ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ) που αρχίζει και συλλαβίζει μικρομακροοικονομία. Ο λόγος είναι απλούστατος και.....
καταγράφει τις προτεραιότητες του κινήματός σας, που δεν είναι άλλες από την διάσωση του τραπεζικού
συστήματος και την ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονια του ελληνικού λαού. Εμείς αγαπάμε Ελλάδα και επιμένουμε στην πρόταση ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΑΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΧΡΕΟΥΣ των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ (Η ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΧΡΕΟΥΣ) ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ( ΕΥΚΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ / *ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙ ΟΣΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ) και ΤΟΤΕ/ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ (ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ, διότι μεθοδευμένα διαλύσατε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΣΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ.

Η σκέψη σας ( ξαφνικά τώρα το θυμηθήκατε θεατρίνοι ???ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ?) να "εκτυπώσει" ουσιαστικά να δημιουργήσει ηλεκτρονικό χρήμα (ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΉ ΕΓΓΡΑΦΗ) το επαρχείο της ΕΚΤ (ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας) δηλαδή η Τράπεζα Ελλαδος - Ανωνυμος Ιδιωτική πολυμετοχική εταιρεία Α.Ε - 92% Άγνωστοι Ιδιώτες, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΑΤΗΣ και ΕΝΙΣΧΥΕΙ ουσιαστικά τον πειθαναγκασμό του τεχνητού ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ νομισματικού πολέμου (ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ 2) να οδηγηθούμε στο ηλεκτρονικό χρήμα (points) και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση που επιζητούν τα φασιστικά αφεντικά σας. Η παλιά μπανανοφλουδα εισόδου και παραμονής στην ευρωζώνη ευνοεί και την Frau Merkel η οποία θα μας αποβάλλει επειδή αντιλήφθηκε προ πολλού το τσουναμικό - HAARP θέατρο σας. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

http://omadaneoneforiakon.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
άρθρο 123 της συνθήκης της λισαβόνας
Τυχαία Θέματα