Πόσο κοπρίτες είστε;

Δυο μέρες τώρα ακούω το ένα διθυραμβικό σχόλιο μετά το άλλο. Ο λόγος; Ο θάνατος του πασίγνωστου σκηνοθέτη σε όλη την υφήλιο. Περίμενα κι εγώ τις μέρες να κυλήσουν, ο μακαρίτης πια ΤΕΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, όπως τον έλεγαν και οι ξένοι, να έχει
αποτεθεί στο κοιμητήριο, σε κάποιον τάφο εντός. Λένε πως «είναι μεγάλη η απώλεια για τον πολιτισμό». Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι πάλι τον έβριζαν για τις αργές «μακρινές» σκηνές του. Τώρα τον αποκαλούν «μέγα ποιητή της εικόνας». Πόσο υποκριτικοί άνθρωποι αλήθεια κατοικούν σε......
αυτό
το άθλιο κράτος της ανοχής και της μετριότητας; Σας ερωτώ, και καθημερινά, δυστυχώς, επιβεβαιώνομαι. Πάρα , μα πάρα πολλοί. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, με πιάνει μια αηδία για την πάρτη σας παίδες.. Πως προστρέχετε σαν τα σκυλάκια, πίσω από πολιτικάντιδες. Όλοι τους μια μετριότητα, δίχως την παραμικρή διάθεση για προσφορά. Είμαι σίγουρος πως ο Θόδωρος τώρα πια θα σας φτύνει απ’ τον τάφο του, μαζί του και η μισή Ελλάδα.. Υποκρισία να μεταδίδεται μάγκες την κηδεία του «αργού» σκηνοθέτη, αφήστε το καλύτερα, δε σας πάει..

Εσείς που με διαβάζετε, κλείστε την tv και δείτε ταινίες του, ταξιδέψτε με τις βάρκες και την ομίχλη του. Απλά αφεθείτε στο όνειρο δίχως να φοβάστε, μη φοβάστε τίποτα ρε παιδιά. Έτσι είναι η ζωή, αρπάξτε το άγνωστο και αφεθείτε. Ή πάλι κάντε ότι σας κατεβάσει η κούτρα σας.

Υποκρισία, ψευτιά, ανοχή, βλακεία, ανοησία, νεοπλουτισμός, «ότι αρπάξει ο πισινός μας», «ωραία μάγκα μου πέθανε κάποιος γνωστός, έχω είδηση σήμερα. Α! άργησε και το ασθενοφόρο, ακόμη καλύτερα.. Ας κράξω και λίγο το κράτος που με υποχρεώνει να πληρώνω τους φόρους που παλαιότερα δεν πλήρωνα.. γιατί ρε γαμώτο να μη φοροδιαφεύγω, αφού πιο παλιά το μπορούσα, γιατί ρε πούστη μου το γαμημένο μνημόνιο; Ας βγω λοιπόν στους δρόμους..! να μουτζώσω κανέναν κοπρίτη. Τώρα είναι ανάγκη να τους πληρώνω; Μήπως είμαι μαλάκας;». Τελειώνετε, είστε ξοφλημένοι πια καθίκια , είναι η στιγμή που θα σας τζάσουμε.. Σκουλήκια του κερατά όλοι σας..Κλαίτε δήθεν απαρηγόρητοι γι’ αυτό που χάθηκε.. κοπρόσκυλα!! Είστε όλοι για τον π……ο!

Δεν αξίζετε να λέγεστε Έλληνες. Αλλάξτε εθνικότητα, παρακαλώ. Είναι μεγάλη ντροπή για κάποιους από εμάς. (δεν είμαι κάποιο εθνίκη. Στην εποχή μας όμως αν αγαπάς τη πατρίδα σου θεωρείσαι εθνικιστής, φασίστας, ότι σώνει και καλά δέρνεις Πακιστανό και τον έχεις δεμένο στην αυλή σου.»

Τομάρκτους

http://zw-grafw.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα