Πως το κράτος θα εκμεταλλευτεί τη δημόσια περιουσία???

Δημοτικό διαμέρισμα Λοξάδας του δήμου Μουζακίου νομού Καρδίτσας.

Καλησπέρα.

Υπάρχει μια μεγάλη δημόσια έκταση στην περιοχή που έχει τη χρήση βοσκότοπου για τα ζώα της περιοχής.
Το 20% της έκτασης αυτής κάποιος χωριανός δικηγόρος που ζει στην Αθήνα το διεκδικεί ως αμοιβή του για κάποιες δίκες που έκανε με εντολή του προέδρου του χωριού το 1972 επί χούντας.
Ο δικηγόρος μάλιστα αυτός έχει κάνει και συμβόλαια (παράνομα) που ο τότε πρόεδρος του...
χωριού του παραχωρεί κοινοτική έκταση 270 στρεμμάτων.
Ο πρόεδρος και το κοινοτικό συμβούλιο (εκείνης της εποχής) του χωριού μπορούν άραγε να μεταβιβάσουν δημόσια έκταση σε κάποιον ιδιώτη???
Αν είναι έτσι κάθε πρόεδρος θα μπορούσε να κάνει το ίδιο σε δικούς του ανθρώπους και να μοιράζονται μεταξύ τους τη δημόσια περιουσία.
Αφού λοιπόν έχουν περάσει τα χρόνια και έχουν παραγραφεί τα αδικήματα του τότε προέδρου, εδώ και λίγες μέρες έχουν έρθει οι μπουλντόζες και σκάβουν τα λιβάδια με την άδεια της αστυνομίας.


Η κοινωνία σήμερα με τη συζήτηση που γίνεται για την εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας δεν μπορεί να ανεχτεί τέτοιες ενέργειες (δεδομένου ότι ο άνθρωπος αυτός έχει στενή σχέση με το Πασόκ), στο χωριό η κατάσταση είναι πολύ τεταμένη και φαίνεται ότι θα έχουμε ανεξέλεγκτα επεισόδια.

Ο δήμος Μουζακίου (κοιμάται το ύπνο του δικαίου) και ο δήμαρχος ασχολούνται μόνο με την υπόθεση των συμβασιούχων μερικής απασχόλησης, πώς να τους διώξει για να πάρει άλλους στη θέση τους την ώρα που οι μπουλντόζες σκάβουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Θα δώσουμε στην υπόθεση αυτή όση μεγαλύτερη δημοσιότητα μπορούμε με όλα τα ΜΜΕ.

Η επιστολή αυτή έχει αποσταλεί και περιμένουμε απάντηση στους υπουργούς κ. Καστανίδη και Σκανδαλίδη.

Απάντηση περιμένουμε και από την περιφέρεια Θεσσαλίας για να δούμε σαν ενεργοί πολίτες πόσο κοντά στον πολίτη είναι η τοπική αυτοδιοίκηση.

Όποιος σήμερα δεν αντιδρά σ αυτά που συμβαίνουν στη χώρα αυτή απλά είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ

Αναγνώστης Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα