Πως καλωσόρισε ένας μέχρι πριν λίγο καιρό άνεργο - βίντεο

Πως καλωσόρισε ένας μέχρι πριν λίγο καιρό άνεργο, έναν συνάδελφό του που έπιασε δουλειά...μετά απο χρόνια (ο Ευαγγελάτος στην εκπομπή του Αυτιά!)

Δείτε το..."συγκινητικό" βίντεο:

Σήμερα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ η νέα εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου με τίτλο "ΣΚΑΙ στις οκτώ". Ο δημοσιογράφος μίλησε στην χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά για το πώς βλέπει την πολιτική
και οικονομική κατάσταση της χώρας.....Και μάλιστα ο "δικαστής Ντρέντ", της Ελληνικής τηλεόρασης έδειξε να εγκλιματίζεται αμέσως στην.....
μνημονιακή πολιτική που ακολουθείται πιστά στα..."Αλαφουζέικα", αναφέροντας ότι: "το θέμα δεν είναι αν συμφωνούμε ή όχι με τις αλλαγές που θα φέρει το μνημόνιο στης ζωής μας, αλλά πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούμε...για να τα καταφέρουμε."

Δεν ξέρω κατά πόσο θα προσαρμοστεί ο Έλληνας στα νέα δεδομένα της ζωής του Νίκο Ευαγγελάτε, αλλά εσύ προσαρμόστηκες μια χαρά...με τη γραμμή πλεύσης του αφεντικού σου. Γιαυτό "Ορκίζομαι", όπως έλεγε και ο Μητσικώστας, όταν σε σατίριζε.

Όπως φυσικά προσαρμόστηκε...στα νέα δεδομένα που έφερε η ζωή -και η νέα εργοδοσία του- και ο οικοδεσπότης της εκπομπής που είχε καλεσμένο τον μέχρι πρότινος αν(εν)εργό παρουσιαστή, ο Γιώργος Αυτιάς. Ο οποίος φώναζε κατά του μνημονίου όσο ήταν στο Alter, αλλά τώρα προσαρμόστηκε στο "επίπεδο των τηλεθεατών του Σκάι", που λέει και ο Αλαφούζος στο twitter του.

http://pressarismenos.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα