Πως εκμεταλλεύτηκε ο lavrentis lavrentiadis τους αμερικανούς, ώστε να ξεπλύνει το μαύρο χρήμα.

Η σημερινή αναφορά της τράπεζας proton bank με35 σελίδες μηνυτήρια αναφορά της κατηγορεί τον επιχειρηματία λαυρεντη λαυρεντιαδη ότι:>.
Το πρόβλημα όμως με τον κ.λαυρεντιαδη δεν είναι μονό στην Ελλάδα αλλά και στις ΗΠΑ.
Γιατί?
Πρόεδρος της Proton bank ανέλαβε ο πρώην αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Ντανιέλ Σπέκχαρτ ο
όποιος πρέπει να....
σημειώσουμε ότι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους έλληνες
Επίσης η έδρα που είχε ιδρύσει στις ΗΠΑ την think Tunk του μπρεζίνσκι το csis το όποιο ο κ.Λαυρεντιαδης συμφωνά με ασφαλείς πληροφορίες το χρηματοδότησε με περισσότερες από 15.000.000 δολάρια.
Ο κ.Λαυρεντιάδης αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον αμερικανικό παράγοντα τόσο στην Αθήνα όσο και στις ηνωμένες πολιτείες με στόχο να δώσει κύρος στην τράπεζα και να καλύψουν τις έρευνες που είχαν ξεκινήσει για εκείνον.
Τελικά οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον πρώην αμερικανό πρέσβη τον ανάγκασαν να παραιτηθεί και το IRS ψάχνει να βρει πως μπήκαν στα ταμεία του csis τα 15 εκατομμύρια δολάρια.
Η φιλοσοφία του Λαυρεντιάδη ήταν δύναμη , χρήματα και μέσα από αυτά προσπαθούσε να επιβληθεί.

Πως ξεκίνησε την πορεία του αυτός ο μεγάλος απατεώνας.

Άρχισε τη σταδιοδρομία του με ένα μικρό εργοστάσιο χημικών σε μια υποβαθμισμένη συνοικία της Αθήνας στην περιοχή του Ρέντη. όταν πέθανε ο πατέρας του Λαυρεντης ήταν 17 ετών και παθαίνει ρευματοειδή αρθρίτιδα.
στη συνεχεία αναλαμβάνει τη διοίκηση αυτού του μικρού εργοστάσιου όπου κατασκευάζει μια άλλη εταιρία την Νεοχημική. Η αλήθεια είναι ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ξένων επενδυτών και ήταν ένας κάλος πωλητής. Η νεοχημική μπαίνει στο χρηματιστήριο Αθηνών και το αποτέλεσμα είναι ότι οι ξένοι επενδυτές αγοράζουν μετοχές. Στη συνεχεία φτιάχνει και άλλες εταιρίες όπως την ALAPIS και τον Ιούνιο του 2007 μετά από συγχώνευση τριών εταιριών που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο και μιας άλλης, κάνει αύξηση κεφαλαίου και αντλεί 817 εκατομμύρια ευρώ από τις διεθνείς χρηματαγορές.
Στη συνεχεία το μονό που τον ενδιέφερε ήταν να φτιάχνει και να πουλαει εταιρίες αφού βεβαία νωρίτερα ανέβαζε την άξια τους με παράνομους τρόπους ,δηλαδή παραποιώντας στοιχειά .
Με αυτό το απίστευτο ρευστό που είχε στα χεριά του είχε κυριολεκτικά μεθύσει και επιθυμούσε να γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου γι’ αυτό σκόρπιζε λεφτά από εδώ και από εκεί χωρίς να τα σκάφτεται.
Έδινε χρήματα στην ποδοσφαιρική ομάδα τον ολυμπιακό και το παρατσούκλι που του έβγαλαν ήταν λουα λουα.
Είχε ένα τεράστιο κόμπλεξ ,ήθελε να γίνει τραπεζίτης και να μοιάσει στους πλουσίους έλληνες.
Μαζί με την ματαιοδοξία της γυναίκας του έβγαιναν και φωτογραφίζονταν παντού προκείμενο τα πρόσωπα τους να βρίσκονται σε όλες τις κοσμικές στήλες των εφημερίδων και των περιοδικών.
Το πάθος ήταν το σεξ όπου στο γραφείο του είχε ένα κρυφό δωμάτιο και έφερνε τα καλύτερα escort girls. Επίσης έφερνε συχνά γυναίκες στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας.
Μάλιστα μετά από κάθε πώληση της εταιρίας του στους διαπραγματευτές διέθετε και es
Keywords
Τυχαία Θέματα