Πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία στο Νομό Θεσπρωτίας!

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα πολλές περιοχές του Νομού!

Με δυνατή βροχή, χαλαζόπτωση και ένταση ανέμου που φτάνει τοπικά και τα 10 μποφόρ, πλήττει από τα μεσάνυχτα το Νομό Θεσπρωτίας η κακοκαιρία!
Κανένα πλοίο δεν κυκλοφορεί ενώ έχουμε και διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος από πτώσεις κεραυνών και την ....
πτώση 2 πυλώνων της ΔΕΗ

Τα σημαντικότερα προβλήματα τα αντιμετωπίζει η ΔΕΗ στην επαρχία Φιλιατών, αφού μετά
από πτώση κολώνας στην Αμπελιά, έχει μείνει χωρίς ρεύμα από το πρωί το μεγαλύτερο μέρος του Δήμου Φιλιατών.
Χωρίς ρεύμα είναι και η περιοχή του Κυπάρισου όπου και εκεί είχαμε πτώση κολώνας της ΔΕΗ.
Στο σκοτάδι εδώ και λίγη ώρα και οι περιοχές Κόκλυζα και Γραικοχώρι του Δήμου Ηγουμενίτσας αλλά και η περιοχές Μαυρουδίου, Καστρίου και Αγ. Βλασίου.
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι οδηγοί στην διασταύρωση με το Καστρί αφού δεν λειτουργεί ο φωτεινός σηματοδότης. Στο σημείο βρίσκονται και άντρες της Τροχαίας Ηγουμενίτσας.
Όπως μας ενημέρωσε ο προϊστάμενος της ΔΕΗ κ. Μπότος, αυτή τη στιγμή εργάζονται πυρετωδώς όλα τα συνεργία της υπηρεσίας για την συντομότερη αποκατάσταση των βλαβών!
"Τα προβλήματα είναι πολλά και σε διάφορα σημεία του Νομού", είπε ο κ. Μπότος και συμπλήρωσε "Οι βλάβες αντιμετωπίζονται άμεσα από τα συνεργία της ΔΕΗ. ευελπιστούμε πως μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλα το δίκτυο"

Δεμένα παραμένουν τα πλοία στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας τόσο για τα ανοιχτού, όσο και για τα κλειστού τύπου προς όλα τα δρομολόγια.

http://892fm.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα