Πολιτική.... θεραπεία επειγόντως

«Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι», λέμε χρόνια τώρα όλοι σε ιδιωτικές ή δημόσιες στιγμές μας, ή τουλάχιστον έχουμε ακούσει από μια φορά στην ζωή μας κάποιον φίλο ή συγγενή να το λέει. Και αν το σώμα είναι ο λαός και αυτόν τον λαό τον ονομάσουμε πολιτικό λαό, δηλαδή λαό που κάθε μέλος του εκφράζει έναν πολίτη και όλοι μαζί μια ελεύθερη δημοκρατική κοινωνία, τότε και σε αυτήν την περίπτωση το κεφάλι μυρίζει? Έ όχι, σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει κεφάλι. Έ τότε μάλλον θα μιλάμε για ένα ακέφαλο-ψάρι που μυρίζει στο σώμα!!!

Προβλήματα που ζητούν απεγνωσμένα λύση.
Επαγγέλματα που για να ανοίξουν πρέπει πρώτα να....
κλείσουν, ανεργία που καλπάζει σαν αφηνιασμένο άλογο, φτώχεια στην τιμητική της, εγκληματικότητα στα ύψη, μισθοί και συντάξεις με δανεικά κακές συνθήκες εργασίας. Παράλληλα, εργαζόμενοι στις «πρώην» κρατικές επιχειρήσεις απεργούν για «πρόχειρες» ιδιωτικοποιήσεις....σε τιμές ξεπουλήματος

Μαζί τα κάναμε λοιπόν....ως εκ τούτου θα πρέπει μαζί και να τα διορθώσουμε. Αλλά όπως όταν είμαστε ασθενείς πάμε στον γιατρό, έτσι και στην περίπτωσή μας....πάμε στο Δ.Ν.Τ.? Και έχουμε όλοι την δυνατότητα να πάμε εκεί? Θα τελειώσει γρήγορα η θεραπεία? Μνημόνια απο εδώ, μνήμες χρεών απο εκεί, αυτά πάθαν και οι πολιτικοί μας και τρέχουν γρήγορα να ετοιμάσουν καινούργια κοστούμια ανασύνταξης. Ανασχηματισμοί, σε κλίμα διαδηλώσεων κόσμου που φωνάζει «Που πήγαν τα λεφτά;», «Κλέφτες κλέφτες» κλπ», ψήφοι εμπιστοσύνης, που υπόσχονται καλύτερες μέρες.

Η θεραπεία πέτυχε..... ο ασθενής ???

streetpressΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα