Ποια ειναι η μοναδικη μας ελπιδα.

Τις τελευταιες μερες υπαρχει στην χωρα μας προεκλογικος πυρετος. Ολοι συζηταμε ποιος ειναι ο καταλληλοτερος για να βγαλει την χωρα μας απο αυτο το αδιεξοδο.

Πρωτα απο ολα εχουμε τα κομματα του μνημονιου.Δηλαδη τους συνειδητους προδοτες που
εκτελουν τις εντολες των ανωτερων τους. Ποιες ειναι αυτες; Καταρρευση του.....
οικονομικοπολιτικου συστηματος, οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και σε πολλες αλλες χωρες, ωστε να φερουν σαν λυση μια παγκοσμια διακυβερνηση, με εναν κυβερνητη σαν σωτηρα της ολης καταστασης, με την ευλογια των λαων.
Μετα εχουμε τους "κομπαρσους" που υποτιθεται ειναι εναντια του μνημονιου, αλλα με την σταση τους και τις λυσεις που ΔΕΝ δινουν σε κανουν να πιστευεις πως τελικα το μνημονιο ειναι η καλυτερη λυση.
Τελος εχουμε και καποιους, ελπιζω δηλαδη, που πραγματικα θελουν το καλο του τοπου και την ευημερια του.

Εστω οτι βγει ενα κομμα που πραγματικα θελει το καλο του τοπου. Με ποιους θα τα βαλει; Αυτη την στιγμη στον πλανητη το 80% του πλουτου το κατεχουν μονο 100 οικογενειες. Το υπολοιπο 20% τα 6δις ανθρωπων κι αν βαλουμε και ολους αυτους που χουν βολεψει με αρκετα λεφτα ωστε να ειναι τα τσιρακια τους, καταλαβαινετε οτι μιλαμε για δραματικη κατασταση .
Πολλοι νομιζουν οτι φταιει η Μερκελ ο Σαρκοζι ή ο οποιοσδηποτε ηγετης. Δεν μπορουν να δουν οτι ολοι αυτοι ειναι μερος μιας εικονικης πραγματικοτητας, ενος "Ματριξ", που εχουν στησει για να εξαπατουν τον κοσμο. Το κουμαντο το κανουν αυτοι που εχουν το χρημα.
Μακαρι να μην βγω αληθινος αλλα νομιζω οτι ετσι οπως ειναι η κατασταση, κανενα κομμα δεν μπορει να κανει τιποτα, και δυστυχως ακομα βρισκομαστε στην αρχη των πονων, τα χειροτερα δεν εχουν ερθει.

Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι δεν πρεπει να ψηφισουμε ή οτι πρεπει να μεινουμε απαθεις σε αυτα που συμβαινουν. Απεναντιας πρεπει καθημερινα να αγωνιζομαστε, για την δικαιοσυνη, την ειρηνη και το γενικο καλο. Αποδειξε μου οτι εχεις πιστη χωρις εργα και γω θα σου αποδειξω απο τα εργα μου την πιστη μου. Επιστολη Ιακωβου κεφ 2 18
Αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει να παψουμε να χουμε φρουδες ελπιδες σε κομματα, κρατη ή συνομοσπονδιες κρατων. Αλλα να στηριξουμε τις ελπιδες μας στον Κυριο Ιησου Χριστο. Που αν και Θεος εγινε ανθρωπος και θυσια για ολους εμας, τον μονο αξιοπιστο, ο οποιος μεσω της αποκαλυψης που εδωσε στον Ιωαννη μας εδωσε την υποσχεση της δικαιωσης ολων εμας και της τιμωριας ολων αυτων που καταδυναστευουν τον πλανητη. Να ειστε σιγουροι αδερφια οτι η μερα αυτη πλησιαζει.

www.katitrexeimetousellhnes.com
Keywords
Τυχαία Θέματα