Πλησιάζει η ώρα του χρέους.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ΜΗΝ ψηφίσουμε όσα κόμματα ή πρόσωπα μας "συμβουλεύουν" οι Τόμσεν, Μπαρόζο, Γιούνγκερ, Σόϊμπλε, Λαγκάρντ κλπ....

Οι απειλές τους δεν πρέπει να μας τρομάζουν...
Τα πυροτεχνήματα και οι .....
εκβιασμοί τους που έχουν σαν στόχο την τρομοκράτηση του λαού μας θα τους τα επιστρέψουμε με το ξημέρωμα της 7ης Μαίου.

Αδέρφια μου
το 2009 είχαμε ξαλαρυγγιαστεί από αυτό εδώ το βήμα να φωνάζουμε ότι όσα υποσχόταν ο αρχιπροδότης ήταν ψέματα.
Είχαμε ξελαρυγγιαστεί να παρακαλάμε να πάνε όλοι να ψηφίσουν για να σωθεί η χώρα μας..

Η αποχή όμως ήταν
μεγάλη και το ΠΑΣΟΚ με το πλέον προδοτικό πρόσωπο της νεώτερης ελληνικής ιστορίας πήρε ποσοστό 43%!!!

Ενα εκλογικό ποσοστό που του εξασφάλισε άνετη αυτοδυναμία και του έλυσε τα χέρια στο να προχωρήσει στην μεγαλύτερη προδοσία της μεταπολίτευσης και την καταστροφή της πατρίδας μας.
Ομως δεν του έφθαναν αυτά. Μέσα στην μανία του να τα κονομήσει ο εφιάλτης μαζί με την ξενόφερτη και ντόπια συμμορία του υποθήκευσε το μέλλον των παιδιών μας και των εγγονών μας.

Ομως τίποτα δεν είναι μη αναστρέψιμο.
Οσο κι αν με αντισυνταγματικό τρόπο επιβλήθηκαν πάμπολλα ανθελληνικά οικονομικά, κοινωνικά, εργασιακά κ.α. μέτρα κι όσο κι αν σαν επίλογος αυτής της άκρως προδοτικής διακυβέρνησης πάλι με αντισυνταγματικό τρόπο οδηγούμαστε σε εκλογές από μία ΜΗ υπηρεσιακή κυβέρνηση, εν τουτοις μας ανοίγεται μια πόρτα σωτηρίας.

Η σωτηρία αυτή θα έρθει με 3 προϋποθέσεις:

1. Τα αντιμνημονιακά κόμματα πρέπει να χωνέψουν ότι οι εν λόγω διορισμένοι κυβερνώντες έχουν ένα ακόμα όπλο. Την ηλεκτρονική εκλογική νοθεία. Το οποίο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν (άλλωστε πλέον όλοι ξέρουμε πόσο αδίστακτοι είναι προκειμένου να πετύχουν αυτό για το οποίο έχουν διοριστεί) και καταφέρουν να εξασφαλίσουν το αδιάβλητο των εκλογών.

2. Να πειστούν όλοι οι Ελληνες και ειδικά οι νέοι, οι οποίοι έχουν πληγεί ιδιαιτέρως τα τελευταία 2,5 χρόνια ότι επιβάλλεται να ψηφίσουν. Κι ότι η αποχή θα ρίξει την πατρίδα μας σε μια τετραετία που είναι σχεδόν σίγουρος ο διαμελισμός της και η καταστροφή της.

3. Να πειστούν ιδιαιτέρως οι ηλικιωμένοι (που ζουν με φοβίες κι ανασφάλειες) οτι δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για την πατρίδα μας αν την επομένη των εκλογών έχουμε μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση συνεργασίας. Ισα ισα μόνο έτσι θα καταλάβουν οι άσπονδοι εταίροι μας ότι οι Ελληνες είμαστε αποφασισμένοι να ξαναπάρουμε τις τύχες της πατρίδας μας στα χέρια μας. Οσο ραγιαδίζουμε τόσο πέφτουν απανωτές οι σφαλιάρες... Μόλις σηκώσουμε το αναστημά μας θα αρχίσουν τα γλυψίματα...

Τα όσα τραβήξαμε τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν μπορούν να σβηστούν.
Από την επομένη των εκλογών πρέπει να δρομολογηθούν οι εξελίξεις ώστε να αποκτήσει παρέα ο Τσοχατζόπουλος στον Κορυδαλλό....

Σαμαράς και Βενιζέλος θέλουν την καταστροφή μας.
Και δεν μιλάμε πλέον για ένα έγκλημα εξ αμελείας... αλλά εκ προθέσεως και ενσυνείδ
Keywords
Τυχαία Θέματα