Πληρης κατρακυλα

Ατελειωτη μοιαζει η κατηφορα που εχουμε παρει σαν χωρα,ασταματητη δειχνει η κατρακυλα και να ξαφνικα μετα απο ενα διμηνο απραξιας σταματησε και ειπαν...ας ξανασωσουμε αυτη την ρημαδα την Ελλαδα.

Ποιοι το ειπαν?

Ο διαχειριστης μας
που αμεριμνος πηγαινε απο νησι σε νησι και εκανε αθλητικες επιδειξεις και ολοι οι υπολοιποι που....
μαλλον θα ειχαν κρυφτει σε σπιτια εξοχικα η σε φιλικα παλατακια,διοτι που να βγουν στις παραλιες,θα τους αγκαλιαζε ο λαος με απεραντη αγαπη και λατρεια.

Και τι πιο καλυτερο για να σωσεις μια χωρα απο το να βαλεις νεους φορους στον λαο?
Διοτι το μονο που κανουν ειναι αυτο,κανενα μετρο για μειωση της σπαταλης του δημοσιου,καμια μειωση του δικου τους πολυτελους βιοτικου επιπεδου.

Α ναι....
Θα κρατησουν εναν μισθο απο ολους τους καλοφαγαδες δεν ειναι σοβαρη προσπαθεια αυτη?

Δηλαδη κατα την γνωμη τους αν παρεις ενα πιατο απο το τραπεζι ενος πλουσιου που τρωει με δεκα πιατα...ειναι το ιδιο με το να παιρνεις το μοναδικο πιατο ενος φτωχου,μισθωτου και ανεργου.

Και ενω αυτοι περνουν παλι μετρα τα οποια ελεγαν οτι δεν θα χρειαζοταν να παρουν,και δεν ντρεπονται καθολου,και οι φιλοι μας του εξωτερικου εργαζονται ωστε συντομα να μας στειλουν εκει που αξιζουμε επειδη ψηφισαμε τον Γιωργακη και τον συρφετο του,και καλα θα κανουν,διοτι αυτο ειχε σαν σκοπο ο σωτηρας της χωρας.

Και να ρωταει ο κοσμος αν μας σωσει ο Σαμαρας,κι εγω γελαω...οπως στους στιχους της Τζενης των Πειρατων,αν περιμενετε απο αλλους ανικανους να διορθωσουν τις πραξεις αυτων των ανικανων.

Τοτε σωθηκαμε.

http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα