Π.Κοκκόρης : Ευχές για καλά Χριστούγεν​να και ένα ευτυχισμέν​ο 2012

Αγαπητοί μου φίλοι και συμπολίτες,

Ο εορτασμός των Χριστουγέννων, πέρα από το βαθύ Χριστιανικό θρησκευτικό του νόημα, συμβολίζει επίσης την Αναγέννηση της Φύσης και του Ανθρώπου.

Εδώ και χιλιάδες χρόνια, εμείς και οι..........
πρόγονοί μας γιορτάζουμε αυτές τις σκοτεινές και κρύες νύχτες του μεσοχείμωνου για να μεταφέρουμε από γενιά σε γενιά το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα: Πως το θαύμα της Ζωής, της Αναγέννησης και της Ανάπτυξης συνεχίζεται, ακόμη και αν τα φαινόμενα υποδεικνύουν το αντίθετο!

Μέσα στις πιο σκοτεινές νύχτες της ζωής, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες,
γεννιέται το πιο λαμπρό Φως, όπως ο Φωτοδότης Χριστός γεννήθηκε διωγμένος από τον απάνθρωπο Ηρώδη, μέσα στην πιο φτωχική φάτνη, σε μια παγωμένη νύχτα, για να οδηγήσει όμως την Ανθρωπότητα σε ένα υπέρλαμπρο Μέλλον.

Έτσι και εμείς σήμερα, παρά την άσχημη κατάσταση της Οικονομίας, παρά τις αρνητικές πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις για την Ελλάδα μας, αλλά και την Ευρώπη και ολόκληρο τον Κόσμο, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το Μέλλον μας επιφυλάσει μεγάλες Εκπλήξεις, θετικές Ανατροπές, και ευχάριστες Εξελίξεις που θα μας οδηγήσουν σε έναν καλύτερο κόσμο. Από εμάς χρειάζεται να έχουμε πάντα το Φως της Αγάπης στην Καρδιά μας, την Ελπίδα για ένα Καλύτερο Μέλλον και τη διάθεση να δουλέψουμε μαζί με τους Συνάνθρωπούς μας, γεμάτοι αγάπη και κατανόηση, για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα.

Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και ένα 2012 γεμάτο με Υγεία, με Χαρά και με όλες τις θετικές ανατροπές και τις απαραίτητες αλλαγές που τόσο πολύ χρειαζόμαστε.

Παναγιώτης Κοκκόρης,
Οικονομολόγος
Keywords
Τυχαία Θέματα