Περί επενδυτών!

Όπως βγαίνει απο τα ρεπορτάζ, οι Φλωρίδης-Σαχπατζίδης πρόκειται να επενδύσουν στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. Μάλιστα έχουν ήδη κατεθέσει μισό μύριο σε λογαριασμό της ΠΑΕ.

Η αλήθεια είναι οτι δε μπορούμε να μαστε σίγουροι για τις προθέσεις των δύο. Η πραγματικότητα όμως λέει οτι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το κεφάλαιο εκμεταλεύεται το ποδόσφαιρο με.....
σκοπό το κέρδος είτε είναι αυτό άμεσο είτε έμμεσο , νόμιμο ή παράνομο.

Ειδικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χώρος απίστευτης διαφθοράς και παρανομίας,
η ιστορία λέει οτι κάθε φραγκάτος που μπήκε, μπήκε για να κερδίσει,δημόσια έργα,εξουσία, οπαδικό στρατό-πρόβατα, να καπηλευτεί έσοδα των ομάδων, να κερδίσει από την αγάπη των οπαδών για την ομάδα τους, να ξεπουλήσει ποδοσφαιριστές και να την κοπανήσει.

Θεωρώ οτι δεν πρέπει να υπάρχει συνειδητοποιημένος οπαδός - φίλαθλος του Π.Α.Ο.Κ που να συμφωνεί με την είσοδο οποιουδήποτε επενδυτή.Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η ΠΑΕ πρέπει να γίνει ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός , με την πραγματική έννοια του όρου, και να στηρίζεται αποκλειστικά και μονο στον κόσμο. Αυτό από μόνο του θα γεννήσει εμπορικότητα και αναγνωρισημότα μεγαλύτερη για την ομάδα. Ο ερασιτέχνης, θα πρεπε να απορρίπτει αμέσως κάθε εμπλοκή οποιουδήποτε επενδυτή στην ομάδα, όποιος και να ναι αυτός.
Αφού όμως δεν μάθαμε από την εμπλοκή των Μπατατουδογούμενων αυτή η μέρα θα αργήσει ακόμα...

Υ.Γ Θα μου πει κάποιος, καλά ρε φίλε εδώ υπάρχουν ακόμα άτομα που ψηφίζουν πασοκ-νδ, δε θα υπάρχουν άτομα που να θέλουν επενδυτες στον Π.Α.Ο.Κ; Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

http://toumpalibre.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα