Περί Χρυσής Αυγής και εθνικοφασισμού


Με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην βουλή δεν πρόκειται να λυθούν προβλήματα αντιθέτως θα δημιουργηθούν και άλλα. Το μόνο όφελος πως....
ταρακουνήθηκαν λίγο οι πολιτικάντηδες κι έτσι μήπως καταλάβουν πως είναι φυσική εξέλιξη της ακραίας τους συμπεριφορά η ύπαρξη της χ.α., αυτοί την δημιούργησαν και την ανέδειξαν. Όταν τα πράγματα οδηγούνται σε ένα άκρο τότε η φύση φέρνει το άλλο άκρο για να επέλθει εν τέλει
η αρμονία
Με τις συνεχείς προσπάθειες υποβάθμισης του εθνικισμού, σε μια χώρα που βάλλονται οι εθνικοί της πυλώνες και ρημάζονται οι υποδομές της από την κομματοκρατία κάθε προσπάθεια συκοφάντησης του εθνικιστικού κόμματος δείχνει στον πολίτη γιατί πρέπει να ενισχύσει τους πατριώτες που θέλουν να ξεβρομίσουν την χώρα από τα κοινωνικά περιττώματα.
Αυτή η διαρκή επίθεση "αγαπητά" ΜΜΕ μας με κάνει να πιστεύω πως εσκεμμένα οδηγείται τον κόσμο προς τα εκεί θέλοντας να επιφέρεται την ακυβερνησία ή ακόμη και το χάος γιατί οι ιδιοκτήτες σας ξέρουν καλά να κερδοσκοπούν και να βασιλεύουν στο χάος. Όπως καπελώσανε το κίνημα της χ.α. που από ένα αγνό πατριωτικό κίνημα βεβηλώθηκε σε φιλοναζιστικό με τα πρακτοράκια σας έτσι καρτεράτε πως θα πετύχετε και την ακυβερνησία σας που θα οδηγήσει στην εταιρειοκρατία σας με τους τεχνοκράτες σας.
Λεβέντες της χρυσής αυγής για να προσελκύσετε τους πολίτες καθαρίστε το κόμμα σας, βελτιώστε πράγματα, για το καλό της πατρίδος. Διαχωρίστε την φιλοπατρία από τον φασισμό, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ πατριωτισμού και ρατσισμού, άλλο εθνικισμός και άλλο ναζισμός. Η εθνική συνείδηση και η αγάπη προς την πατρίδα είναι απόλυτα σεβαστά αλλά το μίσος και η ξενοφοβία καθόλου. Οι αγωνιστές του έθνους μας ήταν εθνικιστές όχι μισάνθρωποι, ήταν ουμανιστές πατριώτες και όχι στρατιώτες του αριανισμού. Η Ελληνική ψυχή είναι πολέμια του Χίτλερ και όχι υμνήτρια του.
([email protected]
Καβάλα)
Keywords
Τυχαία Θέματα