Πέφτουν οι μάσκες... Ο Voldemort του Γύψου στη Συγγρού... Το γέλιο... Φάτε Μάσκες εσείς.

Γράφει ο Garry Potter

Tη παράδοση του ΓαΠ ζήλεψε το έτερον πουλέν της Λέσχης των υποπασχολουμένων και των μηρυκαστικών Θείος Σάμ και άρχισε να μαζεύει φιλόδοξους νέους πολιτικούς με αμορτισέρ στη διαπλοκή, στο θέατρο, στην υψηλή δημοσιογραφία (καλοπληρωμένο δημόσιο μέσω φουσκοδανείων τραπεζών διαφημίσεων κλπ ) με το προσόν ότι είναι φιλοπάτριδες και απαραίτητα ότι εχουν εργασθεί σε
παραγωγικές θέσεις. Το τελευταίο είναι ....
αναγκαίο ώστε κάποιοι μέσα στη Συγγρού, στην οποία απο ότι φαίνεται γίνεται της πουτ... έεε της κωλοτούμπας ήθελα να πώ, να αντιληφθούν τι σημαίνει έλλειψη ανταγωνιστηκότητας.

Ο Voldemort ένας γόνος απο τους Νο Νούς της Παπαρολογίας εεεε δημοσιογραφίας και παραενημέρωσης ήθελα να πώ..., που χρωστάει και της Μιχαλούς αλλά όλοι κυνηγάνε τον έντιμο Κουρή και δεν κοιτάνε τη κασίδα τους... είναι ένας απο τους επίδοξους δελ΄φίνους της Νέας Δημοκρατίας, αυτός και η Διαμαντο-πούλου.

Με τα από αυτή τη στρατηγική κινηση Σαμαρά - όλοι έκλαψαν – όλοι οι σύμβουλοι Σαμαρά τίθενται σε θέση απλής γραμματέας ή καθαρίστριας. Κρίμα τα κείμενα που έγραφαν... Χοχοχο.

Ταλεντάρα ο Σαμαράς. Μετά 13 χρόνια στα άπλυτα, ο Καραμανλής ο κουρασμένος το χρυσό μου, τον επανέφερε στη ΝΔ σαν να μην έγινε τίποτα.

Ταλεντάρα μιλάμε. Μη τον βλέπετε που έχει κάνει τόσες κωλοτούμπες σε ένα μήνα όσες ο Γαλατάς Χαμπέμους στα τελευταία δύο χρόνια. Ταλεντάρα.

Ο Κοτζιάς τα έλεγε πάντως και να που γίνανε... Αει σιχτήρι ρε όλοι σας.
Keywords
Τυχαία Θέματα