ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ > ?

Ο Πάνος Καμμένος προχωρεί στη συγκρότηση ψηφοδελτίων για τις επικείμενες εκλογές με ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές του. Πέρα από τις πρόσφατες γνωστές προσχωρήσεις βουλευτών στους και άλλων στελεχών από άλλους κομματικούς φορείς, επιδιώκει να στελεχώσει το νεοπαγές κίνημα με άφθαρτα πολιτικά πρόσωπα, που διαθέτουν όμως, επαγγελματική καταξίωση.
Τις τελευταίες ημέρες φημολογείται έντονα ότι ο.....
γνωστός ποινικολόγος Παύλος Σαράκης (φώτο)
θα πειστεί να κατέλθει με τους> στη Β’ Αθηνών. Ο Παύλος Σαράκης είναι από τους επιτυχημένους δικηγόρους της νέας γενιάς, ιδιαίτερα μαχητικός και έχει αναλάβει με επιτυχία την υπεράσπιση πολλών κατηγορουμένων που η δράση τους έχει απασχολήσει τα "πρωτοσέλιδα" των εφημερίδων.

Θεωρείται αυτοδημιούργητος και πολέμιος της διαφθοράς στους μηχανισμούς εξουσίας. Καταγγελτικός, με πύρινο λόγο, απέκτησε πολλές συμπάθειες, από τις εμφανίσεις του στην εκπομπή "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" του Στέφανου Χίου στο KONTRA CHANNEL.
Ο Παύλος Σαράκης κατάγεται από το Αγρίνιο και πολλοί τον ήθελαν υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία στην Αιτωλοακαρνανία, θεωρώντας τον "δυνατό χαρτί" για την αναστροφή του κλίματος στο νομό.

Φαίνεται όμως ότι η μεταστροφή στις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για το "μνημόνιο", να λειτουργεί ευεργετικά για το κίνημα "Ανεξάρτητοι Έλληνες" του Πάνου Καμμένου, αφού πετυχαίνει να συστρατεύσει νέα πρόσωπα, που έστω και η συμμετοχή τους, έχει συμβολική αξία για την κοινωνία που δοκιμάζεται σκληρά στη νέα πραγματικότητα.

http://omertanewsgr.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα