«Παραποίηση της Ελληνικής Ιστορίας»

Παρακολουθήστε σήμερα στην εκπομπή ΑΝΑΔΙΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα: «Παραποίηση της Ελληνικής Ιστορίας»
Η διδάκτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ερατώ Ζέλλιου Μαστοροκώστα, προϊσταμένη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και...
συγγραφέας, στην εβδομαδιαία εκπομπή που παρουσιάζει στην 4Ε μελετά διεξοδικά θέματα ελληνικού πολιτισμού, ιστορίας και ορθοδοξίας. Στην εκπομπή φιλοξενούνται ακαδημαϊκοί, καθηγητές ελληνικών και
ξένων πανεπιστημίων και διακεκριμένοι επιστήμονες που δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση καθώς μόνο μια εκπομπή όπως αυτή θα μπορούσε να προσεγγίσει ένα κοινό με αντίστοιχους προβληματισμούς και καλλιέργεια, όπως το κοινό της 4Ε.

Στην σημερινή εκπομπή, στις 12:00 το μεσημέρι παρακολουθείστε την συζήτηση με θέμα την παραποίηση της Ελληνικής Ιστορίας έτσι όπως αποδεικνύεται και από έρευνες που έχουν γίνει στο DNA, με καλεσμένο τον κ. Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη Ομότιμο καθηγητή Γενετικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ακόμη, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011, εορτή της Πεντηκοστής η 4Ε θα συνδεθεί ζωντανά με τον Ιερό Ναό Αγίας Λυδίας στην Ασπροβάλτα για την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας.

http://spnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα