Παππάς-Νοτιάς: Δεν βάζουμε ούτε ευρώ "Τελειωμένος" ο Χιμένεθ

Αν νομίζουν στην ΑΕΚ ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή μείζον θέμα είναι το 6-0 του Φαλήρου ή το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ τότε είναι πολύ γελασμένοι!!! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ, Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς, είναι εντελώς αδιάφοροι με το καυτό ζήτημα (το αναφέρει και η Original στην ανακοίνωση) της...
αδειοδότησης.

Τα... αυτιά του "balla.gr" άκουσαν πράγματα που ντροπιάζουν την ιστορία της ΑΕΚ! Οι δύο κύριοι φέροντας
σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την σημερινή εικόνα της του "δικέφαλου" και ταυτόχρονα τον αφήνουν αποστράτευτο σε όλους τους τομείς λένε ότι "δεν βάζουμε ούτε ένα ευρώ για την αδειοδότηση... Οτι βάλαμε - βάλαμε! Τέλος!"


Και σε αυτό το σημείο ο φίλαθλος της ΑΕΚ θα αναρωθεί: "Και τι θα γίνει τότε;". Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς έχουν και εδώ την απάντηση: "ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ".

Μάλιστα, σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, αφού οι δύο μεγαλομέτοχοι ψάχνουν αγοραστές για να παραχωρήσουν το μετοχικό τους κεφάλαιο, με αποτέλεσμα να μην τους νοιάζει το μέλλον της Ενωσης και να του πετούν το μπαλάκι. Δηλαδή του λένε: "Βρες αγοραστές. Δεν μας νοιάζει. Κάνε ότι θες".

Τα τραγελαφικά δεν σταματούν εδώ, αφού η εξάρα από τον Ολυμπιακό θα είναι μια σταγόνα στον ωκεανό... Εάν δεν βρεθεί μια λύση τουλάχιστον για την αδειόδοτηση ο Σταύρος Αδαμίδης θα χρειαστεί να βρει αλλού πηγές εισοδήματος, αλλά πλέον και η δική του θέση είναι επίφοβη. Ο Αδαμίδης έχει "διοριστεί" στην θέση του προέδρου από τους δύο μεγαλομετόχους και σε περίπτωση που παραιτηθεί λόγω της ανυπαρξίας τους και δεν αναλάβει κάποιος άλλος (αυτό φαίνεται μέχρι τώρα) θα επέμβει το Πρωτοδικείο για να βγάλει Διοικούσα Επιτροπή.

Το αν η Ενωση θα μπορέσει να ανταποκριθεί οικονομικά στα άλλα ζητήματα αυτό είναι ένα άλλο θέμα που θα χρειαστεί επίσης σε λίγο καιρό να συζητηθεί και να βρεθεί λύση.

Τελειωμένος ο Χιμένεθ

Οσον αφορά το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στο πάγκο της ΑΕΚ η απάντηση υπάρχει και εδώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ισπανός τεχνικός θα φύγει το καλοκαίρι, ακόμη και αν η ΑΕΚ κατακτήσει το Κύπελλο. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είναι ικανοποιημένος στην Ενωση και στο φινάλε των πλέι οφ θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με ομάδες που ενδιαφέρονται...

http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα