Πάνε σε εκλογές για να βγάλουνε την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής !

Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, πάνε σε εκλογές για να βγάλουνε την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής.

Έλληνες και Ελληνίδες, ο μεγαλύτερος συστηματικός πόλεμος Μαζικής παραπληροφόρησης γίνετε τον τελευταίο καιρό για να καταφέρουνε να αλλάξουνε την γνώμη του Ελληνικού Λαού. Εσείς πιστεύετε ότι δεν τα βρήκαν μεταξύ
τους οι πολιτικοί Αρχηγοί? Πραγματικά το πιστεύετε αυτό?

Κανείς δεν περίμενε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, κανείς δεν το φανταζόταν, όταν η Χρυσή Αυγή την εβδόμη Μαΐου ανακηρύχτηκε "Νικητήρια" με 7% τρέμανε οι βίλες όλου του.....
Σαθρού πολιτικού Συστήματος και όλου του Σαθρού δημοσιογραφικού Συστήματος.
Το διεθνές ΑμερικανοΓερμανικό Σιωνιστικό Λόμπυ με τις δυνάμεις των διεθνών ΜΜΕ αποκάλυψε τα χαρτιά του με τον πόλεμο που έκανε σε συνεργασία με όλα τα Παρακρατικά Ελληνικά κόμματα.
Ναι Κυρίες και Κύριοι και το Συ.Ριζ.Α. στο κόλπο, αυτή ήτανε όλη η πραγματικότητα από την αρχή, ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝΕ, ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΗΣΑΝΕ, ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ, ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ.

Όλοι ξέρουν ότι με την Χρυσή Αυγή μέσα στην βουλή θα ακουστούνε πράγματα που δεν ακουστήκανε πότε στην νεότερη Μεταπολιτευτική Ιστορία της Ελληνικής Βουλής. Θα αποκαλυφθούνε τα πάντα.

Για να θυμηθούμε όλο αυτό τον καιρό τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει προκειμένου να γυρίσουνε το μυαλό του Έλληνα Ψηφοφόρου:

1. Μας είπανε Ναζιστές , όταν δηλώνουμε Έλληνες Πατριώτες Εθνικιστές.

2. Μας είπανε Σατανιστές , όταν δηλώνουμε Χριστιανοί Ορθόδοξοι

3. Βγάλανε τον Αρχαιοελληνικό Μαίανδρο ως Σβάστικα

4. Είπανε ότι δεν είμαστε Δημοκράτες , όταν καταγγέλλουμε το κλεπτοκρατικό πολίτευμα που έχουμε σήμερα και τιμούμε την Αρχαία Δημοκρατία.

5. Είπανε ότι ένα μέλος της Χρυσής Αυγής παραπλάνησε Ανήλικο στην Κρήτη, όταν αυτό αποδείχτηκε ότι ήτανε πλεκτάνη πριν 7 χρόνια.

6. Κυκλοφορήσανε φωτογραφίες του Γιώργου Γερμενή βουλευτή της Χρυσής Αυγής και τον παρουσιάσανε σαν μπαμπούλα χωρίς να αναφέρουνε ότι αυτές οι φωτογραφίες ήτανε από Μουσικό Συγκρότημα.

7. Η Τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου είπε δημόσια να πεθάνουν 440.000 Έλληνες καθώς και τα μέλη της Χρυσής Αυγή. Εδώ φάνηκε ποιος είναι ο αληθινός φασισμός.

8. Η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου κατά την διάρκεια μετεκλογικής συνέντευξης του Γ.Γ. Ν. της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου παρόλο που την ενημερώσανε αν δεν θέλει να σηκωθεί, τότε να βγει έξω, παρέμεινε στην θέση της για να δημιουργήσει στημένο επεισόδιο όταν μια κάμερα ήδη κατέγραφε τα πάντα.

9. Όλα τα ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδος προεκλογικά απέφυγαν παρανόμως να εμφανίσουν την διαφήμιση της Χρυσής Αυγής στις φορές και στον χρόνο που προβλέπει ο νόμος.

10. To blog του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην ιστοσελίδα zougla.gr έχει επανειλημμένως διαγράψει θέματα υπέρ της Χρυσής Αυγής, παρόλο που υποτίθεται ότι δεν ελέγχετε από δημοσιογράφους. Επίσης ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στον αγώνα του ενάντια στην αλήθεια, ξετρυπώνει βίντεο από εκπομπές της δεκαετίας του 90 προκ
Keywords
Τυχαία Θέματα