Παλεύουμε μέσα από το "ΟΧΙ"!

Όχι μόνον είναι επιτακτική η ανάγκη του να είσαι μέσα στον πολιτικό συνασπισμό “ΟΧΙ”, αλλά πρέπει να παλέψεις γιά να φέρεις και μερικά άλλα αδέσποτα ή αντιδραστικά κινήματα όπως, π.χ., το “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”. Ούτε εμένα με ενθουσιάζουν οι επιλογές ‘Στέλιος Παπαθεμελής’ και ‘Νεγρεπόντη Δελιβάνη’, αλλά είναι τα προτάγματα, δηλαδή οι “Πολιτικοί Όροι της Συνεργασίας” που μετρούν μέσα στο....
“ΟΧΙ”: (http://epam-usa.blogspot.com/2012/04/blog-post_16.html).

Έχουμε πολλές περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστούμε γιά νέες αντιλήψεις,
γιά νεες πολιτικές και γιά την αξιοπρέπειά μας μέσα από το “ΟΧΙ”, όπως και γιά το ελληνικό μας έθος και έθνος, παρά με την αποχή μας από αυτό. Διότι η οποιαδήποτε τυχόν αποχή μας ή αποχώρησή μας σημαίνει πως άθελά μας βάζουμε πλάτη στην αειφορία, βιωσιμότητα, διαιώνιση και συντήρηση του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά δυναστικής κοινοβουλευτικής κομματοκρατίας, που τόσο τυφλά εκπροσωπεί και υπηρετεί τον διεθνιστικό νεοταξισμό των αγορών του θανάτου στην Ελλάδα.

Όσο και να αλλάζουν οι άνθρωποι μέσα σε ένα πολιτικό σύστημα, το πολιτικό σύστημα δεν αλλάζει ποτέ. Μόνον όταν κάποιος ή κάποιοι αλλάξουν το πολιτικό σύστημα, τότε μόνον αλλάζει και η συμπεριφορά των ανθρώπων μέσα στο νέο πολιτικό σύστημα.

Και γιά να αλλάξει το πολιτικό σύστημα, πρέπει πρώτα να πεισθούν κάποιοι άνθρωποι, που είναι σε θέση να το κάνουν, γιά την επιτακτική ανάγκη να το αλλάξουν. Αυτούς τους ανθρώπους χρειάζεται τώρα η πατρίδα Ελλάδα και όχι ανθρώπους σαν, π.χ., τον Καμμένο, που εσκεμμένα, απροκάλυπτα και τυφλά πιστεύει στην ανθελληνική, ξενόφερτη και στυγνά δυναστική κοινοβουλευτική κομματοκρατία στην Ελλάδα, λες και επρόκειτο γιά κάποιαν θρησκευτική αίρεση.

Όλες και όλοι μαζύ μπορούμε να το παλέψουμε. Μόνες και μόνοι μας όχι.

Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς

ΥΓ: Προσοχή! Όσοι δε ψηφίσετε, ή ρίξετε άκυρο, είναι σαν να ψηφίζετε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ!
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/03/blog-post_5060.html
Keywords
Τυχαία Θέματα