Παίζουν πόκερ από την Ήπειρο έως την Κρήτη!

Η κρίση οδηγεί πολλούς στο χαρτοπαίγνιο. Συνεχείς οι συλλήψεις σ' όλη την Ελλάδα
Το χαρτοπαίγνιο οργιάζει από τη μια άκρη της Ελλάδας ως την άλλη. Η κρίση οδηγεί πολλούς, από την Ήπειρο έως την Κρήτη, στην τράπουλα. Όπου ελπίζουν ότι θα κερδίσουν. Τελικά χάνουν και τα λίγα, που έχουν! Οι συλλήψεις
είναι.....
σχεδόν καθημερινές.
Καταγράφουμε δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα.Ένα από την Ήπειρο και ένα από την Κρήτη. Συνελήφθησαν στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας ένας ημεδαπός ηλικίας 47 ετών, ιδιοκτήτης καταστήματος – «καφενείου», και πέντε άτομα, πελάτες του καταστήματος, για παράβαση του νόμου περί τυχερών παιγνίων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων για τα παράνομα τυχερά παίγνια, βρέθηκε ο 47χρονος, να έχει επιτρέψει συνολικά σε πέντε ημεδαπούς, ηλικίας από 28 έως 41 ετών, να παίζουν το τυχερό παίγνιο «ΠΟΚΕΡ», με χρήματα και μάρκες, συμμετέχοντας και ο ίδιος σε αυτό. Στο Ρέθυμνο, συνελήφθησαν εντός καταστήματος «σνακ - μπαρ», πέντε ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί, γιατί έπαιζαν το παράνομο παίγνιο «ΠΟΚΕΡ», ενώ αναζητείται 29χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό, 488 μάρκες και 25 τράπουλες.
www.katoci.com
Keywords
Τυχαία Θέματα