Παιχνιδίζουν τα Συμμαχικά Κρητικόπουλα …

“Μετά την προσχώρηση Κιλτίδη στον ΛΑ.Ο.Σ., πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι ο Καρατζαφέρης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με έναν ακόμη βουλευτή που κινείται στους κόλπους της «Δημοκρατικής Συμμαχίας». Το μόνο στοιχείο που έχουμε καταφέρει να αποσπάσουμε μέχρι στιγμής είναι ότι ο εν λόγω πολιτικός πολιτεύεται στην ευρύτερη
εκλογική περιφέρεια της Κρήτης. Ο άνθρωπος, βλέποντας το επερχόμενο πολιτικό Βατερλώ της Ψηλής, άρχισε να κάνει δεύτερες σκέψεις.”

Προφανώς σαν ακραιφνείς Μητσοτακικοί πάλαι πότε  οι.....
του parapolitika θα έχουν πληροφορίες εκ των έσω … λέμε τώρα …

Αλλά φρόνιμο θα ήταν οι ενδοκομματικές σκοπιμότητες για τη θέση του “Κρητικάρχη” να μην γίνονται με κανόνες ΝΔ … τότε που ο κάθε δυσαρεστημένος και πικραμένος χρησιμοποιούσε το Μπαμπούλα Καρατζαφέρη για ενδοκομματικά ωφέλη !!!

Και περισσότερο φρόνιμο θα ήταν να βάλουν επιτέλους κάποιον στο Ηράκλειο να οργανώσει το κόμμα τους … που ο ένας έχει αφεθεί στα της Περιφέρειας, ο άλλος στο Βουλευτιλίκι και ο τρίτος με τα “αδειανά” hotels … Και αν δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη υπάρχουν και κάμποσοι 25αρηδες που θα την αναλάμβαναν ευχαρίστως !!!

Οι σιτεμένοι σχόλασαν !!!

http://pyrsos.tumblr.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα