Όταν η μπούρδα του «πολυτεχνείου» συναντά την υπερηφάνεια του ΕΥΕΛΠΗ

Ο Ισχυρός Δεσμός Εθνικιστών Αποστράτων (Ι.Δ.Ε.Α), προτάσσει ένα ΜΕΓΑ ΕΥΓΕ στον Αρχηγό της IV Τάξεως και Αρχηγό όλων των Ευελπίδων, τον άριστο των αρίστων, που είχε την ΤΟΛΜΗ να ξεμπροστιάσει όλη την καταραμένη «γενιά του πολυτεχνείου». Την «γενιά» που είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για το κατάντημα της σημερινής Ελλάδος, της πατρίδος μας.

Η σημερινή μας παρέμβαση πέραν των άλλων, προτάσσει την προσήκουσα προσοχή που πρέπει να επιδείξει η διοικουμένη από εμάς Τάξη
1978 της ΣΣΕ, στη ΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ τυχόν αιτήματος αποπομπής. Να προτάξουν έστω και τώρα την πράξη της.....
θεραπείας της ούτως ή άλλως τρωθείσης υστεροφημίας τους. Καρατομήθηκαν 4 τάξεις χάριν πολιτικών παιγνίων από ισχυρές πιέσεις τρίτων, γνωστών δια το πολιτικό τους ΤΙΠΟΤΑ. Τώρα είναι στο χέρι αλλά και στην οξυδέρκεια του υπουργού Αβραμόπουλου, να ζητήσει ποινές αποστρατείας στο ένστολο στενό περιβάλλον του αλήστου μνήμης προκατόχου του, του κορινθιακού κοντού, για την εισήγηση που τυχόν έπραξαν περί εορτασμού του «πολυτεχνείου», εντός της ΣΣΕ. Να ξεσκεπάσει την προβοκάτσια. Δεν γιορτάζουν το «πολυτεχνείο» μέσα στη ΣΣΕ. Η ΑΡΛΟΥΜΠΑ του «πολυτεχνείου» γιορτάζεται μόνον από όσους και όπου υπάρχει κωδικός μισθοδοσίας. Καιρός είναι οι επίσημες ενώσεις αποστράτων (ΝΠΔΔ) να λάβουν θέση και να πιέσουν με ανάλογο ψήφισμα. Ο Αρχηγός της ΣΣΕ να εξέλθει από το «Μπάγκιγχαμ». Τώρα.

Συνάδελφοι απόστρατοι, απαλλαγείτε από το σύνδρομο της «δεύτερης αποστρατείας». Στρατηγέ Μαυροδόπουλε ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ. Ως πρόεδρος της ΕΑΑΣ, της μεγαλύτερης ενώσεως αποστράτων του στρατού ξηράς, με πλέον των 60.000 μελών χωρίς τις οικογένειες των, πάρτε θέση. Εμείς λέμε ότι η Επανάσταση της 21ης Απριλίου, επικρατήσασα ουδέποτε εσκέφθη να αποπέμψει τον τότε αρχηγό της ΣΣΕ. Τότε όμως περίσσευε η αυτοπεποίθηση των Ανδρών. Παροιμιώδης δε η ψυχραιμία τους. Ενώ σήμερα; Σήμερα ζούμε το τέλος του κύκλου των μικρών. Αυτό είναι το καλό νέο. Το «κακό» νέο, ΕΣΣΕΤΑΙ.

Εκ μέρους του

Ισχυρός Δεσμός Εθνικιστών Αποστράτων (Ι.Δ.Ε.Α)

Παν. Αλτζερίνος - Γρηγοράκης, απόστρατος Λοχαγός ΣΣΕ Τάξη 77
Keywords
Αναζητήσεις
πρεπει να γιορταζεται το πολυτεχνειο;
Τυχαία Θέματα