ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΩΦΩΝ & ΒΑΡΗΚΟΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Σύλλογος γονέων & Κηδεμόνων Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών &Βαρήκοων Αθήνας

Αθήνα: 13.06.2011
Αρ. Πρωτ. 9/2011

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, ομόφωνα, εκφράζει την αλληλεγγύη - συμπαράστασή του στους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων Αθήνας, του σχολείου των παιδιών μας.
Μέσα από το Γονεϊκό μας ρόλο που από τη μία άμεσα μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζουμε με ακρίβεια θέματα που αφορούν την εκπαίδευση
των Κωφών & Βαρήκοων παιδιών μας και ότι σχετίζεται με τη ....
συμβολή του εκπαιδευτικού έργου για την πρόοδο τους και την ουσιαστική τους εξέλιξη και από την άλλη μας επιβάλλει κριτική σκέψη για την ορθή λειτουργία του σχολείου των παιδιών μας, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που καλούνται σε προανακριτική διαδικασία με θέμα τη λειτουργία του. Οι Γονείς θεωρούμε είναι οι πιο κατάλληλοι να απαντούν με ακρίβεια σχετικά με τη λειτουργία του κάθε σχολείου.

Οι πιο κατάλληλοι, γιατί τα παιδιά μας φοιτούν σε αυτά και ενδιαφερόμαστε πάντα για την εύρυθμη λειτουργία του ώστε τα παιδιά μας να χαίρουν του δικαιώματος της εκπαίδευσής τους. Επομένως επειδή ξέρουμε ότι η λειτουργία του σχολείου μας ήταν και είναι εύρυθμη και απολύτως αποδοτική σχετικά με τους στόχους που υπηρετεί, στηριζόμενοι στο τόσο σημαντικό έργο των εκπαιδευτικών του σχολείου, έργο που καθημερινά βιώνουμε από τα ίδια τα παιδιά μας και αναγνωρίζουμε μέσα από τις γνώσεις τους και τη συμπεριφορά τους καθώς και από εμάς τους ίδιους που με τη συνεχή στήριξη-συμβουλευτική-επικοινωνία-συνεργασία τους συμμετέχουμε γενικότερα πιο ενεργά στην πρόοδο των παιδιών μας,
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ότι η προανακριτική διαδικασία που ξεκινάει δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί πράξη υποκινούμενη από στοχευμένα κίνητρα εκφοβισμού με στόχο την οριστική διεκπεραίωση του θέματος κατάργησης του σχολείου μας που μεθοδεύεται ήδη τόσο διάστημα από το Υπουργείο Παιδείας και τόσο εμείς όσο και πολλοί άλλοι φορείς παλεύουμε με σκοπό τη Δίκαιη Διατήρηση του (www.eidikosxoleio.gr).

Για όλα τα παραπάνω:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την ενέργεια αυτή προς τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση παύση κάθε προανακριτικής – ανακριτικής διαδικασίας για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που με την επιστημονική τους κατάρτιση, το αδιαμφισβήτητο εκπαιδευτικό τους έργο στα κωφά παιδιά, την πολύχρονη εμπειρία τους στην εκπαίδευση των κωφών παιδιών, εκπαιδεύουν καθημερινά τα παιδιά μας με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της εκπαίδευσης, με υπευθυνότητα στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και με παιδαγωγική αντίληψη.

                                                                              Για το Δ.Σ


Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
εθνος κωφων βαρηκοων
Τυχαία Θέματα