Όλοι Σύνταγμα απόψε να ξανασυστηθούμε!

Για να μη γίνει η Ελλάδα ένα φτωχό προτεκτοράτο κι οι κάτοικοί της σκλάβοι και πουτάνες.

Το κάλεσμα για συγκέντρωση-διαδήλωση σήμερα στο Σύνταγμα (18:00) είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε και να "ξανασυστηθούμε" μετά από σχεδόν τρεις μήνες όπου αναγκαστικά λόγω θέρους διακόπηκαν οι παλλαικές συγκεντρώσεις.
Στο ίδιο διάστημα βέβαια δεν διακόπηκαν οι συγκεντρώσεις των εξουσιαστών Ευρωπαικής Ένωσης, ΔΝΤ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που σε....
αλλεπάλληλες συναντήσεις τους κανόνιζαν τα έξοδα κηδείας του ελληνικού λαού.
Φυσικά οι εξουσιαστές συγκεντρώνονται σε μεγάλα σαλόνια με air-condition, γι αυτό αι ο αθηναικός καύσωνας δεν αποτελεί τροχοπέδη στα σχέδιά τους.
Τουναντίον εκμεταλλεύονται την αναπόφευκτη αδυναμία των Αθηναίων να συγκεντρωθούν κατά χιλιάδες σε συνθήκες καύσωνα, ούτως ώστε να περάσουν χωρίς αντιδράσεις στους δρόμους τα μισάνθρωπα μέτρα τους.
Μετά το τεράστιο ξέσπασμα του διημέρου των μεγάλων κινητοποιήσεων κατά του Μεσοπρόθεσμου Μνημονίου (29 κ' 29 Ιούνη), επήλθε λοιπόν μια περίοδος χαλάρωσης των συγκεντρώσεων.
Αλλά κανείς δε χαλάρωσε ψυχικά, όταν μέσα σε αυτό το διάστημα, μας παίρναν τα μέτρα στο κρεβάτι του πόνου της οικονομίας.
Μεσολάβησε η... εθνοσωτήριος διάσκεψη της 21ης Ιουλίου που ακύρωσε το Μεσοπρόθεσμο, που μας θα μας έσωζε και αυτό... για να ακυρωθεί στην ουσία και η... σωτηρία μας από τη διάσκεψη αυτή από τις νέες διαβουλεύσεις Τρόικα-Κυβέρνησης οι οποίες μας ξανασώζουν με τα νέα μέτρα με τα χαράτσια κλπ.
Και εκτός των άλλων άρχισαν να έρχονται στα σπίτια και τα σημειώματα της έκτακτης εισφοράς.
Σήμερα λοιπόν ζεσταινόμαστε γιατί την Τρίτη έχουμε αγώνα!
Την Τρίτη έχει οριστεί η νέα μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στα χαράτσια.
Κι όλα αυτά είναι πρόγευση για τον αγώνα που θα δοθεί τον Οκτώβρη στις μεγάλες απεργίες που έχουν ήδη προκηρυχθεί για τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.
Με λίγα λόγια... ξανασυστηνόμαστε σήμερα, ξαναβρισκόμαστε, ξαναμιλάμε μεταξύ μας, ξανανταλλάσουμε απόψεις διότι μεσολάβησαν πολλά σε αυτό το τρίμηνο και κάνουμε προθέρμανση για να είμαστε έτοιμοι στους μεγάλους αγώνες που έρχονται!

Το μόνο Χρέος που έχουμε είναι απέναντι στους εαυτούς μας, στους συμπολίτες μας, στις προηγούμενες και τις επόμενες γενιές, στη χώρα μας, στην ιστορία.
Το Χρέος μας προστάζει να είμαστε δυναμικά παρόντες στους αγώνες για την υπεράσπιση των αυτονόητων δικαιωμάτων κάθε πολίτη, για την υπεράσπιση της δυνατότητάς μας να επιβιώνουμε αξιοπρεπώς, για την υπεράσπιση της ελευθερίας και ανεξαρτησίας της χώρας μας, για να μη γίνει η Ελλάδα ένα φτωχό προτεκτοράτο κι οι κάτοικοί της σκλάβοι και πουτάνες.

Δεν πληρώνω χαράτσι -Κάλεσμα στο Σύνταγμα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011
Η αγανάκτησή μας, που πλημμύρισε τις πλατείες, τώρα ξεχειλίζει!
Αυτοί, που ευθύνονται για την κρίση, στο όνομα δήθεν της σωτηρίας της χώρας διαλύουν την κοινωνία.
Αφήνουν τα παιδιά μας χωρίς βιβλία.
Κάνουν τα πανεπιστήμια εταιρείες.
Keywords
Τυχαία Θέματα