Οι θέσεις της "Νέας Ελλάδας"

Η Νέα Ελλάδα, ως κόμμα πολιτών και όχι ως απόκομμα ή παραφυάδα του υπάρχοντος νοσηρού πολιτικού συστήματος, κατανοώντας την ανάγκη πολλών Ελλήνων πολιτών να γνωρίσουν τις θέσεις της, αποφάσισε να τις καταθέσει επιγραμματικά και να γνωστοποιήσει πως ήρθε η στιγμή να απαιτήσουμε την χώρα μας, να...
εκδιώξουμε τους επίδοξους κατοχείς της πατρώας γης και να εκπαραθυρώσουμε οριστικά και αμετάκλητα όλα τα ανδρείκελα – μαριονέτες που έχουν φέρει την πατρίδα μας
στο χείλος του γκρεμού, στα πρόθυρα της απόλυτης καταστροφής.

Όποιος θέλει την πατρίδα μας, ας βρει το θάρρος να μας κηρύξει πόλεμο. Όποιος μας κηρύσσει πόλεμο, θα δεχθεί τα αποτελέσματα που του αρμόζουν.

Η Νέα Ελλάδα καλεί τους Έλληνες να πλαισιώσουν τις τάξεις της για να αρχίσει η Ελλάδα τον δρόμο της ανάκαμψης και της πραγματικής δημοκρατίας και όχι της ολιγαρχίας των εκλεκτών, των παρεών, των συμμαθητών και των αθλίων υποτακτικών των τραπεζιτών.

Υπογραφές και νόμοι της Κυβέρνησης Παπανδρέου

Η Νέα Ελλάδα δεν αναγνωρίζει καμία υπογραφή του καθεστώτος Παπανδρέου. Είτε αυτή η υπογραφή μπήκε για το μνημόνιο (την δανειακή σύμβαση πριν από αυτό) είτε για οτιδήποτε ακολούθησε του μνημονίου. Δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει κανένας νόμος του κράτους που καταπατά το Σύνταγμα. Κι επειδή όλα τα εκτρωματικά νομοσχέδια καταπατούν το Σύνταγμα, τα δικαιώματα και τα κεκτημένα των πολιτών, αλλά ταυτόχρονα εκθέτουν σε τεράστιο κίνδυνο και την ανεξαρτησία της χώρας, οι νόμοι τους μπορούν να τυπωθούν σε χαρτιά υγείας και να τους δοθούν προς ιδία χρήση.

Τιμωρία όσων συμμετείχαν στην κατοχή της χώρας

Όσοι συμμετείχαν με την υπογραφή τους ή την ανοχή τους στην εξαθλίωση της χώρας, θα τύχουν ειδικής μεταχείρισης. Πρώτον, θα απολέσουν τα πολιτικά τους δικαιώματα, ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Δεύτερον, θα αντιμετωπίσουν την Δικαιοσύνη, με δικαστές ενόρκους πολίτες. Τρίτον, θα τους αφαιρεθεί ολόκληρη η περιουσία που θα βρεθεί στο όνομά τους ή στο όνομα συγγενή πρώτου βαθμού, οπουδήποτε και αν βρίσκεται αυτή σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τράπεζες

Σχετικά με τις τράπεζες, η θέση μας είναι επίσης σαφής. Όσες δεν αντέχουν την κρίση, μπορούν να κλείσουν, όπως κλείνουν όλες οι επιχειρήσεις. Πριν να κλείσουν θα επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν πάρει (φυσικά με τον ανάλογο τόκο). Στη θέση που βρισκόμαστε ως χώρα, οι τράπεζες πρέπει να κρατικοποιηθούν προκειμένου να υπάρξει ένας έλεγχος (κυρίως στα παιχνίδια κέρδους εις βάρος της Ελλάδας, στα οποία συμμετέχουν και Ελληνικές Τράπεζες) τέτοιος που θα μπορέσει να βρει και να τιμωρήσει παραδειγματικά εκείνους τους τραπεζίτες που έπαιξαν εις βάρος της πατρίδας μας.

Ασυλία πολιτικών

Η ασυλία των βουλευτών θα πρέπει να υφίσταται μόνο σε θέματα πολιτικής τοποθέτησης. Σε τίποτε άλλο. Εάν παραβιάζουν το νόμο θα τον αντιμετωπίζουν, όπως όλοι οι πολίτες. Ο θεσμός του βουλευτή, του ανθρώπου που ζει υπεράνω του νόμου και απολαμβάνει σειρά ευεργετημάτων που του
Keywords
Τυχαία Θέματα