ΟΙ “ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”, ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Τι σου είναι, πατέρες και αδελφοί, αυτές οι “σκοτεινές δυνάμεις”! Αυτή η “Νέα Εποχή”! Αυτό Ισραηλινό Συμβούλιο! Αυτή η Μέρκελ! Αφήνω πια την Εβραιομασωνία! Μην το συζητάτε! Εξω φρενών η κατάσταση.

Ακούς εκεί! Την ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου δύο μεγάλης ακροαματικότητας τηλεοπτικά κανάλια να....
προβάλλουν τουρκικές εκπομπές!!!

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ;

Αν είναι ποτέ δυνατόν! Καλά! Για ποιο λόγο τα τηλεοπτικά κανάλια θα προβάλλουν αυτές τις εκπομπές; Δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι θα χάσουν κάθε
αξιοπιστία και προπαντός την ακροαματικότητά τους;

Τι είδους Γεννίτσαροι και πουλημένα τομάρια είναι αυτοί που την ημέρα της εθνικής επετείου θα κάτσουν στους καναπέδες τους για να βλέπουν τα τουρκικά σίριαλ;

ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΤΗ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΘΟΣ

Αλλωστε ο Ελληνικός λαός έχει στο DNA του τον πατριωτισμό και προπαντός την ορθόδοξη αυτοσυνειδησία και έτσι τα σχέδια της Νέας Εποχής και του Διεθνούς Σιωνισμού θα αποτύχουν παταγωδώς.

Στις 28 του Οκτώβρη όλοι οι Ελληνες θα συντονίσουν τα κανάλια τους σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια που θα έχουν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια - αν μη τι άλλο - να μην προβάλλουν τουρκικά σίριαλ την ημέρα της Εθνικής επετείου.

Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τελικά πόσα γαιδούρια (επαναλαμβάνω γαιδούρια αν και δεν αντιλαμβάνομαι τι μου έφταιξαν τα καυμένα τα ζωντανά) θα συντονίσουν τις κεραίες τους προς τα τουρκικά σίριαλ.

ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ “ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”

Και αν τυχόν αποδειχθεί στην πράξη ότι είναι πολύ ψηλό το ποσοσό αυτών που βλέπουν τουρκικά σίριαλ την ημέρα της εθνικής επετείου να είστε σίγουροι ότι η “Νέα Εποχή” βρήκε τον τρόπο να κάνει το θαύμα της.

Μια λογική εξήγηση θα δοθεί για την εθνομειοδοσία. Το Ισραηλινό Συμβούλιο με τις “σκοτεινές δυνάμεις” θα αλλοιώσουν τα ποσοστά της ακροαματικότητας για να συκοφαντήσουν τους Ελληνες ότι έχασαν και το τελευταίο απομεινάρι της αξιοπρέπειας που έχουν.

Καμιά αμφιβολία γι’ αυτό! Οι “σκοτεινές δυνάμεις” θα φταίνε, η “Νέα Εποχή” και ο Διεθνής Σιωνισμός.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

Εμείς που βλέπουμε αυτά τα σίριαλ; Εμείς που γνωρίζουμε ότι η Τουρκία πατά το 37% της Κύπρου; Εμείς που είδαμε την Τουρκία να μην αφήνει τον Πατριάρχη μας να τελέσει ανενόχλητος τον αγιασμό στο Βόσπορο; Εμείς που γνωρίζουμε ότι η Τορκική Βουλή πήρε απόφαση ότι είναι αιτία πολέμου η επέκταση της αιγιαλίτιδας μας ζώνης σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο; Εμείς που ακούμε καθημερινά ότι η Τουρκία διαμφισβητεί το Ελληνικό ιδιοκτησιακό καθεστώς του Καστελλόριζου, εκατοντάδων νησίδων και βραχονησίδων του Αιγαίου ακόμα και του Λιβυκού Πελάγους; Εμείς που ξέρουμε ότι η Τουρκία έβγαλε πλοία για γεωτρήσεις στις ελληνικές θάλασες. Εμείς που γνωρίζουμε ότι η Τουρκία δεν μας επιτρέπει να οριοθετήσουμε και να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ; Εμείς που βλέπουμε ότι χάνουμε τη Θρά
Keywords
Τυχαία Θέματα