Οι παραχαράκτες του 1821

Και η ανάγκη για νέα «Φιλική Εταιρεία»…

Διανύουμε – δυστυχώς – μιαν εποχή, κατά την οποίαν οι πολυπολιτισμικοί ολετήρες και οι αρνητές των εθνικών ιδεωδών, επιχειρούν με πολλούς τρόπους να διαλύσουν την Ελλάδα. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, «αναθεωρούν» – δηλαδή, παραχαράσσουν – και το μεγάλο κεφάλαιο της εθνικής επαναστάσεως του 1821.

Προβάλλουν τη διαστρέβλωση μέσα από κανάλια και έντυπα, διοργανώνουν «πάνελ», προκειμένου
να δώσουν «επιστημονικό» μανδύα στην παραχάραξη, ενώ κάποιοι κουλτουριάρηδες ανθέλληνες «προοδευτικοί», φθάνουν στο σημείον να καθυβρίζουν και...
να χυδαιολογούν κατά ηρωικών μορφών του Αγώνος. Κι αυτούς τους «λογοτέχνες» υποστηρίζουν, μάλιστα, δημοσιογραφικά συγκροτήματα του «συστήματος».

Για το ανίερον έργον της αποξενώσεως της νεολαίας από την Ιστορία μας, δηλαδή από τις ρίζες μας, επεδόθησαν με ζήλον άτομα σαν την Ρεπούση, την Γιαννάκου, την Δραγώνα, ενώ η Διαμαντοπούλου θεωρεί ότι η Ιστορία δεν είναι απαραίτητον μάθημα στα σχολεία και τα Θρησκευτικά… δεν χρειάζονται καθόλου!

Καταστρέφουν την ελληνική νεότητα οι «προοδευτικοί», για να μας μετατρέψουν σε «πολυπολιτισμική» κοινωνία και να εξαλείψουν τα εθνικά χαρακτηριστικά της Φυλής μας. Η εντολή ήλθε απ’ έξω. Από τα ξένα «αφεντικά». Στις 2 Φεβρουαρίου 2011 συνεδρίασε στις Βρυξέλλες η ομάδα «Συμφιλίωσης των ευρωπαϊκών ιστοριών», παρουσία του Πάβελ Τζάσεπ, συμβούλου του διευθυντού του Τσεχικού «Ινστιτούτου για την μελέτη των ολοκληρωτικών καθεστώτων».

Πονηρός ο τίτλος και διαφορετικό το πραγματικό περιεχόμενο. Στοχεύουν στην «αναθεώρηση» της ευρωπαϊκής Ιστορίας, ώστε να καταπολεμηθεί ο πατριωτισμός. Θεωρούν τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό, ως… «αρχέγονα πάθη», τα οποία πρέπει να… «κατασιγάσουμε». Σιγοντάρει η ευρωπαϊκή επιτροπή σ’ αυτά τα σχέδια. Συγχρόνως, ο αμερικανικός παράγων ενισχύει την αξίωση της Αγκύρας να αλλάξουμε την Ιστορία μας, προκειμένου να επιτευχθεί… «προσέγγισις των δύο λαών»! Και βρίσκει η Τουρκία πρόθυμο συνεργάτη στον στόχον της, τον Γιωργάκη Παπανδρέου. Σ’ αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται και η εισαγωγή από τουρκικές σαπουνόπερες που μεταδίδουν δικά μας κανάλια.

Η κυβέρνησις του ΠΑΣΟΚ δεν κατέστρεψε μόνον οικονομικά την Ελλάδα. Θέλει να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό και τον εθνικό, με τις ορδές των μεταναστών που άφησε να κατακλύσουν τη χώρα μας. Η Νέα Δημοκρατία παραμένει αδρανής και άτονη, χλιαρή μπροστά σ’ αυτό το φαινόμενο, ενώ η Αριστερά βαρύνεται με παλιές αμαρτίες στο θέμα που αφορά την ερμηνεία για τον χαρακτήρα της εθνικής εξεγέρσεως του 1821.

Θα ξεκινήσουμε, λοιπόν, απ’ αυτό το σημείο. Τους Κομμουνιστές ενοχλούσε πάντοτε η εθνική συνείδησις. Προέβαλε την «προλεταριακή» συνείδηση και πατρίδα τους θεωρούσαν μόνον τη Σοβιετική Ένωση, χάριν της οποίας προθύμως επρόδιδαν την Ελλάδα. Από τα παλιά χρόνια, οι θιασώτες του Στάλιν, προσπαθούσαν να πείσουν ότι τα αίτια της Ελληνικής Επαναστάσεως, ήσαν… οικονομικά. Συχνά προεκλήθη ένας τραγέλαφος μεταξύ των «ιστορικών»
Keywords
Τυχαία Θέματα